Επανεκκίνηση με γκολ στην Ολλανδική Eredivisie

Επανεκκίνηση με γκολ στην Ολλανδική Eredivisie

Αρκετές αναμετρήσεις στο κουπόνι της Παρασκευής με τα πρωταθλήματα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας και της Ολλανδίας να επιστρέφουν σε δράση μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Ολλανδία
Στην Ολλανδική Eredivisie, η Τσβόλε φιλοξενεί την Βίλεμ, με την φιλοξενούμενη ομάδα να είναι σε κακή κατάσταση πριν την διακοπή αγνοώντας τη νίκη 11 σερί παιχνίδια και ερχόμενη από 8 σερί ήττες. Η Τσβόλε μπορεί να είναι τελευταία αλλά δείχνει να το παλεύει ενώ πλέον δεν την παίρνει να παίζει για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Η ανάγκη αυτή μας οδηγεί στην ενασχόληση με τα γκολ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού η Βίλεμ βρίσκει δίχτυα σε 4 από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της, ενώ βοηθάει και η παράδοση με 2 στα 3 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους να επιβεβαιώνουν το εκατέρωθεν σκοράρισμα. Επιλογή μας το GG σε απόδοση 1,83.

Τουρκία
Στην Τουρκία η Μαλάτιασπορ τίθεται αντιμέτωπη με την Γκοζτέπε, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον να δίνουν αρκετό ρυθμό στα παιχνίδια τους ειδικά εντός έδρας. Κάτι τέτοιο φαίνεται και από τις επιδόσεις τους αφού στα τελευταία 4 παιχνίδια στο σπίτι τους έφεραν 3 Over 3,5. Η Γκοζτέπε εκτός έδρας κοιτάει να χτυπήσει στην αντεπίθεση και απέναντι στην γηπεδούχου θα βρει αρκετούς χώρους με τον τρόπο που αγωνίζεται. Το Over 2,5 σε απόδοση 1,95 δείχνει μια συνετή επιλογή.

Ιταλία
Στην επιστροφή της Σέριε Β, η Τερνάνα υποδέχεται την Άσκολι στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Μπορεί η βαθμολογική τους θέση να μην το προδίδει αλλά είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο επιθετικής φιλοσοφίας. Κάτι το οποίο προκύπτει και από τα στατιστικά τους αφού οι γηπεδούχοι έχουν βρει δίχτυα στις 4 από τις 5 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους ενώ οι φιλοξενούμενοι σε 3/5. Με βάση αυτή την συμπεριφορά τους θα σταθούμε και στο GG που προσφέρεται σε απόδοση 1,83. 
Οι επιλογές του Betmarket.gr

Μαλάτιασπορ - Γκοζτέπε (Παρασκευή)
Ώρα έναρξης: 19:00
Επιλογή: Over 2,5
Απόδοση: 1,95

Τσβόλε - Βίλεμ (Παρασκευή)
Ώρα Έναρξης: 21:00
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,83

Τερνάνα - Άσκολι (Παρασκευή)
Ώρα Έναρξης: 21:30
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,83

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα