Νόβακ Τζόκοβιτς: Κανονικά στην κλήρωση του Australian Open - Κρίνεται η απέλασή του

Νόβακ Τζόκοβιτς: Κανονικά στην κλήρωση του Australian Open - Κρίνεται η απέλασή του

Κανονικά συμμετείχε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην κλήρωση του Australian Open. Αν τελικά δεν απελαθεί, θα αγωνιστεί ενάντια στον Miomir Kecmanovic.
 
Έγινε η κλήρωση για το Australian Open, ο Νόβακ Τζόκοβιτς συμμετείχε κανονικά, ωστόσο, δεν είναι ακόμα βέβαιο αν θα καταφέρει να αγωνιστεί. Αν δεν απελαθεί, θα αγωνιστεί ενάντια στον Miomir Kecmanovic τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Τα πάντα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, αφού είναι θέμα ωρών η απόφαση που θα βάλει τέλος στην υπόθεση.

Ο υπουργός Μετανάστευσης Αλεξ Χοκ θα κρίνει την τύχη του Νο1 τενίστα στον κόσμο ο οποίος ελπίζει ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει το τίτλο στο Australian Open μετά την δικαστική του νίκη.

Σύμφωνα πάντως με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Αυστραλίας επικαλούμενα κυβερνητικές πηγές, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Νόλε καθώς φαίνεται ότι αποφασιστεί η απέλασή του και η ανακοίνωση καθυστερεί λόγω των νομικών ενστάσεων που εγείρουν οι δικηγόροι του.

Η εφημερίδα Herald Sun της Μελβούρνης σημειώνει ότι πηγές της κυβέρνησης ανέφεραν ότι ενδεχόμενη παραμονή του Τζόκοβιτς στη χώρα χωρίς να έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό θα δημιουργούσε ένα επικίνδυνο προηγούμενο την ώρα που η χώρα προσπαθεί να ελέγξει την πανδημία. Κατά τα ίδια δημοσιεύματα η κυβέρνηση της Αυστραλίας είναι έτοιμη να αντικρούσει τυχόν διεθνή κατακραυγή και να επωμιστεί το πολιτικό κόστος της απόφασης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα