Νόβακ Τζόκοβιτς: Κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης - Το έγγραφο που τον καίει

Νόβακ Τζόκοβιτς: Κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης -  Το έγγραφο που τον καίει

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζει τις προπονήσεις του όμως η θέση του δεν φαίνεται να είναι και η καλύτερη.
Η Αυστραλία ερευνά την εγκυρότητα των εγγράφων που έχει καταθέσει για να του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα για την συμμετοχή του Australia open.

Σύμφωνα με έγγραφα που έβγαλε στη δημοσιότητα το ομοσπονδιακό δικαστήριο ο Νόλε υποστήριξε οτι δεν είχε ταξιδέψει τις τελευταίες 14 ημέρες πριν φτάσει στο έδαφος της Αυστραλίας.

Τα social media, ωστόσο, «μαρτυρούν» ότι στις 2 Ιανουαρίου ο Τζοκοβιτς βρισκόταν στη Μαρμπέγια της Ισπανίας.

Κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και απο βίντεο στα οποία προπονείται και είναι και μαζί με παιδιά.

Η τύχη του Τζόκοβιτς φαίνεται να είναι στα χέρια του ελληνικής καταγωγής Υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ.

Κατά την διάρκεια της θητείας του οι κανόνες προστασίας των συνόρων της χώρας αυστηροποιήθηκαν και έχουν απορριφθεί ή αναιρεθεί χιλιάδες αιτήσεις για Visa.

«Αυτό το τουρνουά είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άτομο. Είναι ένα Grand Slam, το μεγαλύτερο πράγμα στο τένις το πρώτο τρίμηνο του έτους, κάθε χρόνο. Είναι ένα τεράστιο γεγονός για εμάς», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός της Βικτώρια, Ντάνιελ Άντριους.

Την ίδια στιγμή επικοινωνία μεταξύ του Πρωθυπουργού της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον και της ομολόγου του στη Σερβία έγινε μέσω τηλεφώνου.

Ο ίδιος πάντως ισχυρίζεται ότι τη Δήλωση Ταξιδιού τη συμπλήρωσε η Ομοσπονδία Τένις της Αυστραλίας. Αν όντως έκανε ψευδή δήλωση ο Τζόκοβιτς κινδυνεύει ακόμη και με 12μηνη φυλάκιση.

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα