Super League: Αναβλήθηκαν πέντε αγώνες της 17ης αγωνιστικής λόγω κορονοϊού

Super League: Αναβλήθηκαν πέντε αγώνες της 17ης αγωνιστικής λόγω κορονοϊού

Πέντε αγώνες της 17ης αγωνιστικής της Super League αναβάλλονται το Σαββατοκύριακο, εξαιτίας του αυξημένου αριθμού θετικών κρουσμάτων σε ποδοσφαιριστές.
Συντριπτική ήττα του ποδοσφαίρου αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον covid να πρωταγωνιστεί και να οδηγεί σε σωρεία αναβολών αγώνων στη 17η στροφή του πρωταθλήματος.

Τελευταίο θύμα ο Ολυμπιακός. Τα αποτελέσματα των τεστ έγιναν γνωστά το μεσημέρι του Σαββάτου και οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν ότι βρέθηκαν θετικοί στον ιό κι άλλοι ποδοσφαιριστές τους και σε συνδυασμό με τα 4 θετικά κρούσματα παικτών από τον προηγούμενο έλεγχο, η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης αναβλήθηκε με κάθε επισημότητα.

Νωρίτερα το Σάββατο η Super League είχε ανακοινώσει ακόμη δύο αναβολές, καθώς το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μπήκε στο ιατρικό πρωτόκολλο, λόγω των 8 ενεργών κρουσμάτων της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ σε άλλη ημερομηνία θα διεξαχθεί και το Ιωνικός-Απολλών Σμύρνης, καθώς η ομάδα της Ριζούπολης έφτασε τα 10 κρούσματα!

Συνολικά αναβλήθηκαν πέντε αγώνες της 17ης αγωνιστικής: AEK-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρ., Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης, Άρης – Ατρόμητος και Παναιτωλικός – Λαμία.

Στο μοναδικό παιχνίδι του Σαββάτου, ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε του ΟΦΗ στο 54′, μετά από εντυπωσιακή κούρσα και γκολ του Χουάν Περέα. Οι Γιαννιώτες, που πήγαν στην Κρήτη με μόλις 17 παίκτες και έναν τερματοφύλακα κρατούσαν το τρίποντο στα χέρια τους έως το 94ο λεπτό, αλλά το σουτ του Ναμπί στο 93ο λεπτό κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Σουλή.

Μόλις μία αναμέτρηση θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής, με τον Βόλο να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 17:15.

Χατζηγιοβάνης και Ρούμπεν τέθηκαν στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ωστόσο ο Χουάνκαρ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα και έμεινε στην Αθήνα όπως και οι Καρλίτος, Μαουρίσιο και Μπουζούκης.

Ο Παναθηναϊκός Β’ γνώρισε την 5η του ήττα σε 10 αγώνες στη Super League 2, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Καλλιθέα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε μόλις στο 2ο λεπτό ο Γιώργος Μανθάτης, μετά από σέντρα του πρώην Πράσινου, Αντονι Μουνιέ, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 33′.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα