Τσέλσι - Λίβερπουλ: Σκορ και θέαμα στο Στάμφορντ Μπρίτζ

Τσέλσι - Λίβερπουλ: Σκορ και θέαμα στο Στάμφορντ Μπρίτζ

Νέο έτος με την στοιχηματική δράση να μην σταματά, πλην των Άγγλων στον χορό μπαίνουν και οι Ισπανοί, με αναμετρήσεις τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη κατηγορία. 

Προτού προχωρήσουμε στις αναλύσεις να σημειώσουμε πως στο BetMarket.gr μπορείτε να βρείτε τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Αγγλία
Στην Πρέμιερ Λιγκ και πιο συγκεκριμένα στο Στάμφορντ Μπρίτζ ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Λίβερπουλ. Δύο ομάδες που έρχονται από γκέλες, η μεν Τσέλι ισοφαρίστηκε στα χασομέρια από την Μπράιτον ενώ η Λίβερπουλ γνώρισε την ήττα από την Λέστερ. Παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποιος θα συνεχίσει το κυνήγι της Σίτι πουέχει αποκτήσει σημαντική διαφορά στην κούρσα του πρωταθλήματος. Θεωρούμε ότι θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι αφού η ισοπαλία θα είναι καταδικαστική και για τις δυο ομάδες, με το GG του 1,60 να έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση τόσο η Τσέλσι όσο και η Λίβερπουλ διαθέτουν τρομερή ποιότητα επιθετικά για να μείνουν άσφαιρες.

Ισπανία
Στην Λα Λίγκα καλπάζει η πανδημία με πάρα πολλά κρούσματα στα στρατόπεδα των ομάδων οπότε θέλει ιδιαίτερη προσοχή η τελική επιλογή.

Η Αλαβές μετά τον διασυρμό από την Βιγιαρεάλ στο Κεράμικα αποφάσισε να προχωρήσει στην λύση της συνεργασίας της με τον Καγιέχα, την θέση του πήρε ο έμπειρος Μεντιλίμπαρ. Στο πρώτο παιχνίδι του καλείται να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Σοσιεδάδ σε ένα Βάσκικο ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους όμως να έχουν δέκα κρούσματα και εκτός τον ηγετικό παικτάρα Οϊρθάμπαλ που αποβλήθηκε στο προηγούμενο. Στο σπίτι της η Αλαβές είναι σχεδόν πάντα υπολογίσιμη και μπορεί να βάλει δύσκολα σε μία Σόσι που πέρα των απουσιών τρέχει και ένα σερί 5 παιχνιδιών χωρίς νίκη έχοντας σκοράρει μόλις ένα τέρμα. Το 1DNB σε απόδοση 2,37 δείχνει μια συνετή επιλογή.

Στην δεύτερη κατηγορία η Χιχόν των πολλών απουσιών στην άμυνα αλλά και κρουσμάτων υποδέχεται την επικίνδυνη εκτός έδρας Λούγκο που έχει ηττηθεί μόλις σε ένα από τα τελευταία 4 παιχνίδια που έδωσε μακριά από το σπίτι της. Το Χ2 δείχνει μονόδρομος σε αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό.

Σπόρτινγκ Χιχόν - Λούγκο (Κυριακή)
Ώρα έναρξης: 17:00
Επιλογή: Χ2
Απόδοση: 1,90

Τσέλσι - Λίβερπουλ (Κυριακή)
Ώρα Έναρξης: 18:30
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,60


Αλαβές - Ρεάλ Σοσιεδάδ (Κυριακή)
Ώρα Έναρξης: 19:30
Επιλογή: 1DNB
Απόδοση: 2,37

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα