Premier League – Γκολ και πλούσιο θέαμα στην Boxing Day

Premier League – Γκολ και πλούσιο θέαμα στην Boxing Day

Πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα στην boxing day. H προελαύνουσα Σίτι επιβλήθηκε της Λέστερ 6-3. Η Αρσεναλ συνέτριψε εκτός έδρας τη Νόριτς 5-0 και η Τσέλσι νίκησε εκτός έδρας επίσης, την Αστον Βίλα 3-1. Το πρώτο του φετινό γκολ με την φανέλα της Φενερμπαχτσέ πέτυχε ο Δημήτρης Πέλκας.
Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ντε Μπρόινε άνοιξε το σκορ για τη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λέστερ. Με πέναλτι ο Μαχρέζ το 2-0 στο 14′, ενώ το 3-0 διαμόρφωσε ο Γκιντογκάν στο 31′. Νέο εύστοχο πέναλτι από τον Στέρλινγκ για το 4-0 στο 25′. Αντεπίθεση της Λέστερ με τρία γκολ σε δέκα λεπτά. Στο 55′ ο Μάντισον μείωσε σε 4-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λούκμαν πετυχαίνει το 4-2 και στο 65′ ο Ιχεανάτσο φέρνει τις αλεπούδες σε απόσταση ενός γκολ. Οι πολίτες ωστόσο επανέφεραν την τάξη. Στο 69′ ο Λαπόρτ με κεφαλιά σημείωσε το 5-3 και στο 87′ ο Στέρλινγκ διαμόρφωσε το τελικό 6-3 για την πρωτοπόρο Σίτι που έφτασε τους 47 βαθμούς.

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε η Τσέλσι που νίκησε με 3-1 την Άστον Βίλα στο Βίλα Παρκ. Το αυτογκόλ του Τζέιμς στο 28′ έδωσε προβάδισμα στους χωριάτες, αλλά ο Ζορζίνιο με πέναλτι στο 32′ έφερε το ματς στα ίσια. Ανατροπή για τους Μπλε στο 56′ με σκόρερ τον Λουκάκου και με νέο πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Ζορζίνιο διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η Άρσεναλ διέλυσε την ουραγό Νόριτς στο Κάροου Ρόουντ. Στο 60′ λεπτό ο Σακά άνοιξε το σκορ. Στο 44′ ο Τιέρνει διπλασίασε τα τέρματα των κανονιέρηδων. Με το δεύτερό του τέρμα ο Σακά σημείωσε το 3-0 στο 67′. Εύστοχο πέναλτι από τον Λακαζέτ στο 84′ για το 4-0 και στις καθυστερήσεις από τον Σμιθ Ρόου το τελικό 5-0. Στην 4η θέση η Άρσεναλ, μπήκε αλλαγή ο Τζόλης για τη Νόριτς, στον πάγκο ο Γιαννούλης.

Η Τότεναμ νίκησε με 3-0 την Κρίσταλ Πάλας. Ο Μάουρα στον Χάρι Κέιν για το 1-0 στο 32′. Από δημιουργός ο Μόουρα σκόρερ δύο λεπτά αργότερα για το 2-0 και νέα ασίστ από τον Βραζιλιάνο στο 74′ για να χρισθεί σκόρερ ο Σον για το τελικό 3-0. Στην 5η θέση τα σπιρούνια.

Στην Τουρκία η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε της Μαλάτιασπορ με 2-0. Ο Νόβακ στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Δημήτρη Πέλκα να περνάει ως αλλαγή στο 58′ και στο 73′ να σημειώνει το πρώτο του γκολ τη φετινή σεζόν. Τελικό σκορ 2-0 με τη Φενέρ να ανεβαίνει στην 4η θέση και τους 31 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα