Focus σε Γεντί Κουλέ και Πανθεσσαλικό στο Κύπελλο Ελλάδος

Focus σε Γεντί Κουλέ και Πανθεσσαλικό στο Κύπελλο Ελλάδος

Ξεχωρίζουν οι Κυπελλικές αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα, στην Πορτογαλία κλέβει το ενδιαφέρον το ντέρμπι στο «Ντραγκάο» ανάμεσα σε Πόρτο και Μπενφίκα ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας οι αναμετρήσεις του ΟΦΗ με τον Άρη και του Βόλου με τον Παναθηναϊκό.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Κύπελλο Ελλάδας
Ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην ρεβάνς του 2-1 της Λεωφόρου, με τους γηπεδούχους να μετράνε 8 Over 2,5 στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις τους. Οι πράσινοι διαθέτουν αρκετή ποιότητα για να κάνουν την ζημιά αλλά αμυντικά δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη πόσο μάλλον μακριά από το σπίτι τους. Με τον Βόλο να δίνει ρυθμό στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά καθώς θα ψάξει το γκολ της πρόκρισης και να περάσει το άγχος στους φιλοξενούμενους, επιλογή μας θα είναι το Over 2,5 σε διπλασιασμού.

Παρόμοιο σκηνικό περιμένουμε και στο ΟΦΗ - Άρης με τους γηπεδούχους να έρχονται από τεράστια νίκη απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και η ψυχολογία τους να είναι στα ύψη. Με το 3-1 του πρώτου αγώνα δεν έχουν περιθώρια να το προσεγγίσουν αμυντικά οι γηπεδούχοι. Ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση αλλά εκτός έδρας έχει δεχθεί γκολ στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε. Περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες αλλά και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με το GG να δείχνει μονόδρομος σε απόδοση 2,20.


Κύπελλο Πορτογαλίας
Στο Κύπελλο της Πορτογαλίας ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Πόρτο και την Μπενφίκα στο Ντραγκαό. Αμφότερες σε καλή κατάσταση αφού έχουν μόλις μία ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια τους, μετρώντας 4 νίκες σκοράροντας σταθερά. Με την ποιότητα που διαθέτουν οι δύο ομάδες στην επίθεση δύσκολα θα μείνουν χωρίς σκορ, με την φιλοξενούμενη να έχει 6 Over2,5 στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις της και την Πόρτο 5/8. Με βάση τα παραπάνω το ενδεχόμενο να δούμε τουλάχιστον 3 τέρματα στο παιχνίδι σε απόδοση 1,80 δείχνει μια συνετή επιλογή.


ΟΦΗ - Άρης (Πέμπτη)
Ώρα Έναρξης: 15:00
Επιλογή: GG
Απόδοση: 2,10

Βόλος - Παναθηναϊκός (Πέμπτη)
Ώρα έναρξης: 17:00
Επιλογή: Over 2,5
Απόδοση: 2,05

Πόρτο - Μπενφίκα (Πέμπτη)
Ώρα Έναρξης: 22:45
Επιλογή: Over 2,5
Απόδοση: 1,80

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα