Αρκεί μόνο το γόητρο;

Αρκεί μόνο το γόητρο;

Οι Κυριακάτικες επιλογές του Betmarket.gr για τα Προκριματικά του Μουντιάλ!

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία όσων αφορά τα προκριματικά στην Ευρώπη, με την Εθνική μας ομάδα να έχει αποκλειστεί και να κυνηγά μια νίκη γοήτρου απέναντι στο Κόσοβο την τελευταία αγωνιστική.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Ελλάδα-Κόσοβο

Η ήττα από την Ισπανία σήμανε και το τέλος για τα όνειρα πρόκρισης στην επόμενη φάση των Ελλήνων παικτών. Θα ψάξουν μία νίκη γοήτρου απέναντι στο Κόσοβο το οποίο έχει δείξει βέβαια ότι δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση όπως είδαμε και στο εκτός έδρας 1-1 απέναντι τους, αλλά η Εθνική βγάζει υγεία, το κλίμα είναι καλό παρά τον αποκλεισμό και μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσσο του 1,65. Για μεγαλύτερη απόδοση μπορούμε να κυνηγήσουμε τον άσσο με συνοδεία 1,5, ανεβάζοντας έτσι την απόδοση στο 2,15.

Ισπανία-Σουηδία

Τελικός η συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους Ισπανούς να θέλουν την νίκη για να πάρουν την πρωτιά και να μην παίξουν μπαράζ, ενώ στους Σουηδούς να αρκεί και η ισοπαλία. Δεν θα ναι τόσο εύκολο όσο δείχνουν οι αποδόσεις στον άσσο. Σκληροτράχηλο σύνολο οι Σουηδοί το έδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι που κέρδισαν 2-1 αλλά και στο πρόσφατο Γιούρο που απέσπασαν ισοπαλία με 1-1. Η Φούριας Ρόχας θα ψάξει το γκολ από το πρώτο λεπτό αλλά η άμυνα της δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, με τους χώρους που θα βρουν οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κάνουν την ζημιά. Βέβαια πολύ δύσκολα θα κρατήσουν την Ισπανία στο μηδέν, με το GG στο 2,20 να δείχνει μονόδρομος.

Κροατία-Ρωσία

Κροατία και Ρωσία τίθενται αντιμέτωπες με φόντο την πρωτιά του ομίλου, οι γηπεδούχοι αναζητάνε μόνο την νίκη ενώ οι φιλοξενούμενοι παίζουν για δύο αποτελέσματα. Δύο σύνολα που διαθέτουν αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά αλλά αμυντικά τα κάνουν συχνά πυκνά μαντάρα. Θα δώσουν ρυθμό από την αρχή της αναμέτρησης οι Κροάτες και θεωρούμε ότι θα δούμε ένα ματς πλούσιο σε ευκαιρίες αλλά και γκολ. Το GG στο 1,95 δείχνει μια συνετή επιλογή.


Οι επιλογές του Betmarket.gr

Ισπανία-Σουηδία (Κυριακή)

Ώρα Έναρξης: 21:45
Επιλογή: GG
Απόδοση: 2,20

Ελλάδα-Κόσοβο (Κυριακή)

Ώρα Έναρξης: 21:45
Επιλογή: 1+Over 1,5 γκολ Ελλάδας
Απόδοση: 2,15

Κροατία-Ρωσία (Κυριακή)

Ώρα Έναρξης: 21:45
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,95

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα