Τελευταίος χορός για την Ελλάδα απέναντι στο Κόσοβο

Τελευταίος χορός για την Ελλάδα απέναντι στο Κόσοβο

Η Εθνική ποδοσφαίρου υποδέχεται απόψε το Κόσοβο, στην αυλαία των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου, με το όνειρο της πρόκρισης να έχει χαθεί. Χρειάζεται πάντως τη νίκη, για το πλασάρισμα στην κατάταξη της FIFA, κι ενώ οι επαφές για το μέλλον του Τζον Φαν΄τ Σιπ ξεκινούν άμεσα.

Με το βλέμμα ήδη στραμμένο στο μέλλον, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται απόψε το Κόσοβο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η «γαλανόλευκη», που έμεινε εκτός από ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση, θέλει τη νίκη για να βελτιώσει τη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA, αλλά και για να κλείσει με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Μουντιάλ.

Ξεκινάμε τον καινούργιο αγώνα μας, ώστε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για προκριματικά του Nations League. Και μετέπειτα στα προκριματικά του επόμενου Euro γιατί είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος, δήλωσε ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου, Μανώλη Σιώπη και του τραυματία, Τάσου Μπακασέτα, ενώ αντίθετα εκ νέου διαθέσιμος είναι ο Παντελής Χατζηδιάκος.

«Θα πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε ματς όπως είναι αυτά με Κόσοβο. Το ξέρουμε ότι δεν προκριθήκαμε στο Μουντιάλ, αλλά θα αντιμετωπίσουμε αντιπάλους ίδιου βεληνεκούς τον Ιούνιο για το Nations League, οπότε είναι σημαντικό να προσεγγίζουμε αυτό το παιχνίδι ως μία νέα αρχή», ανέφερε ο Τζον Φαν΄τ Σιπ.

Μία νέα αρχή για την γαλανόλευκη, με τον Τζον Φαν΄τ Σιπ ωστόσο να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά το μέλλον του.

«Τώρα έχουμε το Κόσοβο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μετά από αυτό θα υπάρχει χρόνος για να συζητήσουμε ή να μην συζητήσουμε για το μέλλον», πρόσθεσε.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ισπανία υποδέχεται τη Σουηδία. Ο νικητής θα κατακτήσει την πρώτη θέση και την απ’ ευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα