Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή σε γήπεδο της Αιτωλοακαρνανίας

Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή σε γήπεδο της Αιτωλοακαρνανίας

Μπορεί στη Super League 1 να μην υπάρχει δράση λόγω των εθνικών ομάδων, αλλά στις υπόλοιπες κατηγορίες τα πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά και στο ερασιτεχνικό της Α ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας παραλίγο να έχουμε τραγωδία, αφού γύρισε η γλώσσα σε ποδοσφαιριστή, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, ονόματι Κώστας Τσοπλάκος, να είναι αυτός που τον έσωσε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα agrinionews.gr, στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στον Αστέρα Καμαρούλας και την ΑΕ Μεσολογγίου, η οποία πήρε και τη νίκη με το τελικό 2-0, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Γιάννης Αριστόπουλος, βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος.

Αμέσως, φυσικά, επικράτησε ανησυχία και ο διαιτητής κατάλαβε αμέσως τι συνέβη. Στον άτυχο ποδοσφαιριστή είχε γυρίσει η γλώσσα και το μοιραίο δεν θα αργούσε να συμβεί, αν ο ρέφερι δεν επενέβαινε αμέσως, κάνοντας αυτά που έπρεπε ώστε να αποφευχθεί η τραγωδία.

Ο ποδοσφαιριστής συνήλθε χάρη στην άμεση κινητοποίηση του διαιτητή και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, με τον Αστέρα Καμαρούλας να χάνει τον αγώνα αλλά τουλάχιστον να μη χάνει και μια ανθρώπινη ζωή. Και στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι που έχει σημασία και όχι μια νίκη ή μια ήττα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα