Ελληνική νύχτα στην Ευρώπη, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ελληνική νύχτα στην Ευρώπη, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Μετά από ένα Τσάμπιονς Λιγκ διήμερο, σήμερα το κουπόνι είναι γεμάτο από αναμετρήσεις για το Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ. Το Ελληνικό στοιχείο δεν λείπει αφού τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ ρίχνονται στην Ευρωπαϊκή μάχη με αντιπάλους θεωρητικά βατούς. 

Εντός έδρας ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βελγική Άντβερπ. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο αλλά όπως είδαμε τόσο στα προκριματικά όσο και στο πρωτάθλημα δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμοι. Η Άντβερπ μπορεί να μην διαθέτει Ευρωπαϊκή πείρα αλλά έχει παίκτες για να κάνουν τη ζημιά στην άμυνα της Ελληνικής ομάδας, η οποία δέχεται αρκετές ευκαιρίες μέχρι στιγμής.
Το GG σε απόδοση 1,75 έχει τον πρώτο λόγο αφού η ομάδα του Πειραιά μπορεί να μην εμπνέει εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν αλλά επιθετικά σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία.

Η Μπέτις τίθεται αντιμέτωπη με την Σέλτικ του Ποστέκογλου σήμερα το απόγευμα. 
Οι Σκωτσέζοι διαθέτουν επιθετικό πλουραλισμό και σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία τόσο εντός συνόρων όσο και εκτός. Η Μπέτις καλείται μέσα σε 3 μέρες να δώσει δεύτερο σερί απαιτητικό ματς, καθώς τη Δευτέρα αγωνιζόταν απέναντι στην Γρανάδα, στο Ανδουλισιανό ντέρμπι όπου πέτυχε και την πρώτη της νίκη φέτος.
Μικρές οι διαφορές των δύο ομάδων στο αγωνιστικό σκέλος, ατού της Σέλτικ ότι ξεκουράστηκε περισσότερες μέρες. Επιλογή μας η διπλή ευκαιρία των Σκωτσέζων σε απόδοση 2,20.

Στο Γιβραλτάρ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θεωρητικά θα πρέπει να έχει εύκολο βράδυ, αφού παίζει με μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης, τη Λίνκονλ από το Γιβραλτάρ. 

Η πρωτάρα στο Ευρωπαϊκό στερέωμα Φλοράν Ταλίν υποδέχεται τη Γάνδη. Οι Βέλγοι εκτός έδρας παρουσιάζουν ένα μέτριο πρόσωπο τόσο στο πρωτάθλημα τους (2 σερί ήττες) όσο και στην Ευρώπη( στα προκριματικά το σερί τους 1-0-2). Η Φλοράν με τον ενθουσιασμό που έχει αλλά και την καλή εντός έδρας εικόνα που έδειξε στην προκριματική φάση( 2-0-1 το σερί της) είναι ικανή να βάλει δύσκολα στη θεωρητικά ανώτερη αντίπαλό της. Επιλογή μας το 1Χ σε απόδοση 2,75.

Ολυμπιακός-Άντβερπ 
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,75

Μπέτις-Σέλτικ 
Ώρα Έναρξης: 19:45
Επιλογή: X2
Απόδοση: 2,20

Φλοράν Ταλίν-Γάνδη 
Ώρα Έναρξης: 19:45
Επιλογή: 1X
Απόδοση: 2,75

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα