Γέμισε ποδόσφαιρο το Σαββατοκύριακο

Οι στοιχηματικές επιλογές του BetMarket.gr για το Σαββατοκύριακο! 

Μετά από ένα δεκαήμερο με Εθνικές, επιστρέφουν τα πρωταθλήματα τους, ενώ μεσοβδόμαδα κάνουν πρεμιέρα και τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Θέλει αρκετή προσοχή καθώς οι ομάδες έχουν να αγωνιστούν περίπου δυο βδομάδες και η μέχρι πρότινος φόρμα τους έχει χαθεί.

Πρεμιερ Λιγκ
Λέστερ και Σίτι κοντράρονται στο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πριν ένα μήνα για το Κομούνιτι Σιλντ με την γηπεδούχο ομάδα να ναι αυτή που χαμογέλασε στο τέλος κερδίζοντας με 1-0. Η Σίτι στο μοναδικό εκτός έδρας δείγμα της απέναντι στην Τότεναμ δεν έπεισε, έχοντας μια φλύαρη κατοχή μπάλας και δημιουργώντας ελάχιστους κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα.
Η Λέστερ τα τελευταία χρόνια πουλάει ακριβά το τομάρι της εντός έδρας, μπορεί να εκμεταλλευτεί και την διακοπή και τουλάχιστον να μην ηττηθεί, με την διπλή ευκαιρία στο 2,25 να είναι μια συνετή επιλογή.

Λιγκ 1
Μονπελιέ και Σεντ Ετιέν τίθενται αντιμέτωπες για την Πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γαλλίας. Είναι δύο σύνολα με επιθετική φιλοσοφία, το δείχνουν και αυτό τα αποτελέσματα τους αφού η γηπεδούχος έχει 4 σερί ενώ η φιλοξενούμενη 2/2 εκτός έδρας.
Με βάση τα στατιστικά τους μονόδρομος δείχνει η επιλογή των πολλών τερμάτων με το Over 2,5 σε απόδοση 1,80 να είναι μια καλή επιλογή.

Λα Λίγκα
Κάντιθ και Ρεάλ Σοσιεδάδ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Λα Λίγκα Σανταντέρ. Σε αυτά τα πρώτα δείγματα τους έχουν δείξει και οι δύο ομάδες ότι σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία αλλά δέχονται και αρκετές φάσεις, με τις άμυνες να είναι αρκετά μέτριες. Επιλογή μας το G/G σε αποδόσεις διπλασιασμού, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε η γηπεδούχος και στα δύο εντός έδρας παιχνίδια της και η Σόσι στο μοναδικό εκτός έδρας που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 17:00
Επιλογή: 1X
Απόδοση: 2,25

Μονπελιέ-Σεντ Ετιέν (Κυριακή)
Ώρα Έναρξης: 14:00
Επιλογή: Over 2,5
Απόδοση: 1,80

Κάντιθ-Ρεάλ Σοσιεδάδ (Κυριακή)
Ώρα Έναρξης: 19:30
Επιλογή: GG
Απόδοση: 2,00

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα