Στενεύουν τα περιθώρια για την Εθνική Ελλάδος

Στενεύουν τα περιθώρια για την Εθνική Ελλάδος

Οι στοιχηματικές προτάσεις του διημέρου από το BetMarket.gr

Στο κουπόνι μεσοβδόμαδα θα μας απασχολήσουν εκ νέου οι Εθνικές ομάδες και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Mε τις αγωνιστικές να περνούν τα περιθώρια στενεύουν για ορισμένες ομάδες, μεταξύ των οποίων και η δική μας Εθνική που μετά από τρεις στροφές δεν έχει ακόμη νίκη στον όμιλο.

Ιρλανδία-Σερβία
Σε κακή κατάσταση οι Ιρλανδοί οι οποίοι δείχνουν να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Η ισοπαλία τους απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν ήταν ο πρώτος βαθμός που πήραν για τα προκριματικά, αφού μέχρι πρότινος μετρούσαν τρεις ήττες. Η Σερβία δείχνει ένα σοβαρότατο πρόσωπο, έχει 3 νίκες και μία ισοπαλία αυτή απέναντι στην δεύτερη Πορτογαλία.
Στην κατάσταση που είναι οι δύο ομάδες η Σερβία αν κάνει τα βασικά, εύκολα η δύσκολα θα επιβεβαιώσει το διπλό του 2,20.

Δανία-Ισραήλ
Οι Δανοί έχουν το απόλυτο με 5/5 στον όμιλο χωρίς να έχουν δεχτεί γκολ ούσα και η καλύτερη επίθεση με 17 τέρματα. Το Ισραήλ είναι η ευχάριστη έκπληξη του ομίλου, φιγουράρει στη δεύτερη θέση έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση, πετυχαίνοντας 14 τέρματα σε 5 αναμετρήσεις.
Θεωρούμε ότι θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, πλούσιο σε ευκαιρίες και γκολ αφού το Ισραήλ δεν δείχνει να φοβάται καμία ομάδα. Το GG σε απόδοση 2,20 δείχνει μια συνετή επιλογή, καθώς κοντράρονται οι δύο καλύτερες επιθέσεις του ομίλου.

Ελλάδα-Σουηδία
Η Εθνική μας τα έκανε μαντάρα απέναντι στο Κόσοβο αφού κρατούσε την πολυπόθητη νίκη μέχρι και το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά ισοφαρίστηκε. Έχει 3 σερί ισοπαλίες στον όμιλο συνοδευόμενες όλες από GG. Η Σουηδία είναι σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκει εύκολα το γκολ και στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της κέρδισε και το φαβορί για την πρωτιά του ομίλου, τους Ισπανούς.
Ομάδες που σκοράρουν εύκολα αλλά δέχονται και φάσεις, μονόδρομος το GG σε απόδοση 2,05.

Ιρλανδία-Σερβία (Τρίτη)
Ώρα Έναρξης: 21:45
Επιλογή: 2
Απόδοση: 2,20

Δανία-Ισραήλ (Τρίτη)
Ώρα Έναρξης: 21:45
Επιλογή: GG
Απόδοση: 2,20

Ελλάδα-Σουηδία (Τετάρτη)
Ώρα Έναρξης: 21:45
Επιλογή: GG
Απόδοση: 2,05

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα