Παιχνίδι με τις Εθνικές ομάδες

Παιχνίδι με τις Εθνικές ομάδες

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και το Σαββατοκύριακο, με την Εθνική μας να μπαίνει και αυτή στην εξίσωση αντιμετωπίζοντας το φορμαρισμένο Κόσοβο την Κυριακή.

Σπουδαίες μονομαχίες στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής με το Βραζιλία-Αργεντινή να ξεχωρίζει σε μία επανάληψη του πρόσφατου τελικού για το Κόπα Αμέρικα.

Ουκρανία-Γαλλία
Οι Ουκρανοί έδειξαν εκ νέου πόσο καλή ομάδα είναι όσων αφορά τον επιθετικό τομέα, αλλά αμυντικά στις 2 ευκαιρίες που δέχτηκαν έφαγαν ισάριθμα γκολ από τους Καζάκους.
Οι Γάλλοι έρχονται από το 1-1 απέναντι στην Βοσνία, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι το 4ο σερί GG που φέρνουν οι Τρικολόρ. Το ενδεχόμενο να δούμε το ίδιο σκηνικό για 5η φορά βρίσκεται σε απόδοση 2,05 και δείχνει μια συνετή επιλογή.

Σλοβακία-Κροατία
Οι Σλοβάκοι για άλλη μια φορά έκαναν καλή εμφάνιση, αυτή την φορά απέναντι στην Σλοβενία και από καθαρή ατυχία δεν κέρδισαν το ματς, ούσα η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες. Η Κροατία δείχνει ότι χωρίς τον Λούκα Μόντριτς έχει σοβαρό πρόβλημα στην δημιουργία τελικών προσπαθειών, μένοντας στο 0-0 με την Ρωσία. Όπως είδαμε και στο πρόσφατο Euro η Σλοβακία δεν είναι από τις ομάδες που υποτιμάς, έχει πλάνο ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και με τους Κροάτες να παρατάσσονται εκ νέου δίχως τον ηγετικό χαφ Μόντριτς μπορεί να μην ηττηθεί. Η διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1,85 δείχνει μια αξιόλογη επιλογή.

Κόσοβο-Ελλάδα
Το Κόσοβο εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της Γεωργίας αλλά και την επιθετική δυστοκία της και πήρε ένα πολύτιμο διπλό. Η Εθνική μας στο φιλικό που έδωσε απέναντι στην Ελβετία μπορεί να ηττήθηκε αλλά η εμφάνιση της ήταν αρκετά καλή. Συνολικά είναι ανώτερο σύνολο από αυτό του Κόσοβου, μένει να το επιβεβαιώσει και μέσα στο γήπεδο, διότι την Τετάρτη έχει δύσκολο ματς απέναντι στην Σουηδία. Το διπλό σε απόδοση 2,20.

Ουκρανία-Γαλλία  (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 21:45
Επιλογή: GG
Απόδοση: 2,05

Σλοβακία-Κροατία (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 21:45
Επιλογή:
Απόδοση: 1,85

Κόσοβο-Ελλάδα (Κυριακή)
Ώρα Έναρξης: 21:45
Επιλογή: 2
Απόδοση: 2,20

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα