Ολυμπιακοί Αγώνες - Πετρούνιας: Πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο!

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πετρούνιας: Πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο!

Με ένα tweet ο Λευτέρης Πετρούνιας δηλώνει πανέτοιμος για τη μεγάλη μέρα. Στο πλευρό του πάντα η σύζυγος του Βασιλική Μηλλούση, που τον στηρίζει και μέσω social media
Ο«άρχοντας των κρίκων» στοχεύει στο back to back στους Ολυμπιακούς και στο δεύτερο χρυσο μετάλλιο. Κι όμως, ο δρόμος του δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα καθώς μια σειρά ατυχιών και τραυματισμών τον είχαν πάει πίσω. Γεννημένος πρωταθλητής, όμως, ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεπέρασε τα προβλήματα και εξασφαλίζοντας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς του Τόκυο, πάει να... επαναλάβει το θαύμα.  «Είμαι ευλογημένος που έχω φτάσει ως εδώ με όλες τις δυσκολίες που είχα στο δρόμο μου , όμως αυτή είναι η ομορφιά του Πρωταθλητισμού. Γεμάτος ψυχικά γιατί έχω την καλύτερη ομάδα γύρω μου, αύριο θα προσπαθήσω να κάνω για ακόμη μια φορά ότι ονειρευόμουν. Να κερδίσω! Μείνετε συντονισμένοι στις 11:00 ώρα Ελλάδας και πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο».
Δίπλα του πάντα η σύζυγος του, η οποία άφησε για λίγο τις κόρες τους στην Αθήνα, για να συμπαρασταθεί από κοντά στον πρωταθλητή μας. 

Δείτε τις αναρτήσεις:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα