Εuro2020: Μια κόντρα παραδοσιακή

Εuro2020: Μια κόντρα παραδοσιακή

Ημέρα των φαβορί η χθεσινή στο Εuro2020, καθώς οι «Μεγάλες» δυνάμεις επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους. Νωρίς οι Ουκρανοί με τους τρεις πόντους κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για πρόκριση στα νοκ-άουτ παιχνίδια. 

Το απόγευμα, το Βέλγιο τα «χρειάστηκε» για ένα ημίχρονο, όπου οι Δανοί ήταν εξαιρετικοί και θα μπορούσαν να προηγούνται με περισσότερα από ένα τέρματα. Δεν το έκαναν και το νο3 φαβορί για την κούπα, έφτασε στην ανατροπή του σκορ (1-0/1-2) παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση. Αξίζει να αναφέρουμε πως η είσοδος του Ντε Μπρόινε άλλαξε άρδην την εικόνα του Βελγίου στο 2ο μέρος, με τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι να καταγράφει μία ασίστ και ένα γκολ στην δική του πρεμιέρα στο Euro2020. 

Το βράδυ, οι Ολλανδοί πραγματοποίησαν το 2/2 στον 3ο όμιλο επικρατώντας 2-0 των Αυστριακών έχοντας ως πρωταγωνιστή τον δεξιό μπακ-χαφ της PSV, Ντάμφρις. Ο 25χρονος σκόραρε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι και έχει ανεβάσει κατακόρυφα της μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του. Οι Ολλανδοί με αυτόν τον τρόπο πήραν την πρόκριση στα νοκ-άουτ. 

Τα παιχνίδια της Ημέρας

Αναμετρήσεις για τον 4ο και 5ο όμιλο εμπεριέχει το σημερινό πρόγραμμα του Euro2020. Η αυλαία ανοίγει με τον 5ο όμιλο όπου είχαμε εκπλήξεις στην 1η αγωνιστική και το Σουηδία - Σλοβακία (16.00). Σε πλεονεκτική θέση οι Σλοβάκοι μετά την σπουδαία νίκη της πρεμιέρας απέναντι στους Πολωνούς, κάτι που τους δίνει το περιθώριο να αγωνιστούν για δύο αποτελέσματα κόντρα στους Σουηδούς. 

Οι Σλοβάκοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στην πρώτη τους αναμέτρηση και αδικούνται από την μεγάλη απόκλιση των αποδόσεων. Οι Σουηδοί μπορεί να έκοψαν βαθμούς από τους Ισπανούς, αλλά το έπραξαν παίζοντας μόνο άμυνα καταγράφοντας το χαμηλότερο ποσοστό κατοχής στην ιστορία του Euro (15%). Σήμερα, η αναμέτρηση απαιτεί εντελώς διαφορετική προσέγγιση και θεωρούμε πως θα τα βρει σκούρα απέναντι στους ψυχωμένους Σλοβάκους. 

Στο 2ο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, οι Κροάτες αγωνίζονται με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στους Τσέχους καθώς θα χρειαστούν θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν τις ελπίδες πρόκρισης. Με ηθικό μετά τη νίκη της πρεμιέρας οι Τσέχοι είναι ικανοί για την ζημιά. 

Η αγωνιστική ημέρα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση που δεν πρέπει να χάσει κανείς από το φετινό Euro. Αγγλοι vs Σκωτσέζων. Μία μεγάλη γειτονική κόντρα που κρατά χρόνια και αξίζει να παρακολουθήσουμε ως μία από τις ελάχιστες πλέον παραδοσιακές κόντρες που παρέμειναν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Σουηδία - Σλοβακία
Ώρα Έναρξης: 16:00
Επιλογή: Χ2
Απόδοση: 1.80

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα