Euro2020: Προβάδισμα στα φαβορί

Euro2020: Προβάδισμα στα φαβορί

Για 2η συνεχόμενη φορά στο φετινό Euro2020, η Ιταλία κλέβει την παράσταση με την ομοιογένεια, την διάθεση, το πάθος και το ποδόσφαιρο που παίζει σφραγίζοντας από τη 2η αγωνιστική την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στα νοκ-άουτ. 

Ανετη, επιβλητική θα λέγαμε επικράτηση κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, όπως η Ελβετία, με την Σκουάτρα Ατζούρα να φτάνει τις 10 συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. 

Στα άλλα δύο χθεσινά παιχνίδια, η Ρωσία έκανε το χρέος της απέναντι στο αουτσάιντερ του ομίλου, Φινλανδία. Δύσκολη επικράτηση με 1-0, με ένα πανέμορφο τέρμα του Μίραντσουκ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. 

Η Ουαλία ήταν η ευχάριστη έκπληξη της ημέρας, με την παρέα του Μπέιλ (έκανε εξαιρετικό ματς ο άσος της Τότεναμ) να παίρνει δικαιότατα τη νίκη επί των Τούρκων και να βρίσκεται με το 1.5 πόδι στα νοκ-άουτ. 

Τα παιχνίδια της ημέρας

Συνέχεια με την 2η αγωνιστική για 2ο και 3ο όμιλο. Το πρόγραμμα ανοίγει με τον αγώνα ανάμεσα σε Ουκρανία και Βόρεια Μακεδονία. Μετά τις ήττες στην πρεμιέρα για αμφότερες, η σημερινή αναμέτρηση συγκαταλέγεται σε αυτές που συνηθίζουμε να χαρακτηρίζουμε ως «must win». Εχουν πάθος και δύναμη στο παιχνίδι τους οι γείτονές μας, αλλά οι Ουκρανοί διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα και είναι πιο συμπαγής ως ομάδα. O άσος έχει το προβάδισμα. 

Η σπουδαιότερη αναμέτρηση της ημέρας διεξάγεται το απόγευμα, εκεί όπου ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση, το Βέλγιο αντιμετωπίζει τους αξιόλογους Δανούς. Εντός έδρας αναμέτρηση για την παρέα του Κρίστιαν Ερικσεν ο οποίος αναρρώνει μετά την περιπέτεια του και τους συμπαίκτες του να θέλουν να του χαρίσουν μία μεγάλη νίκη. Οι Βέλγοι, από την άλλη πλευρά, μετά την επικράτηση επί των Ρώσων νοιώθουν πιο άνετοι και σε περίπτωση νίκης κλειδώνουν την πρόκριση, ενώ σήμερα επιστρέφουν οι σημαντικοί Βίτσελ και Ντε Μπρόινε. 

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται το βράδυ με τη μάχη για την πρωτιά του 3ου ομίλου, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολλανδούς και Αυστριακούς. Θεωρητικά πάντως και επειδή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, κρίνοντας από την βαθμολογία μία ισοπαλία ίσως να μην κακοπέσει σε κανέναν καθώς με 4 πόντους αμφότερες θα βρίσκονται κατά πάσα πιθανότατα στα νοκ-άουτ ενώ απομένει ένας ακόμα αγώνα μέχρι την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων. 

Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία
Ώρα Έναρξης: 16:00
Επιλογή: 1
Απόδοση: 1.70

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα