ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με αυτούς στον τελικό η Ένωση

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με αυτούς στον τελικό η Ένωση

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (30/8) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τους 22 εκλεκτούς που απαρτίζουν την αποστολή των κιτρινόμαυρων για το μεγάλο ματς. 

Από 22 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό (30/8, 21:00, ΟΑΚΑ) τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο θα “πέσει” η αυλαία της επεισοδιακής σεζόν 2019-20. Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στο ΟΑΚΑ, ενώ οι παίκτες της υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό με τα αποτελέσματα να βγαίνουν αρνητικά για όλους.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορεί βεβαίως να υπολογίζει σε νεοαποκτηθέντες παίκτες, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ούτε σε αυτούς που αποχώρησαν στο μεσοδιάστημα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, ενώ εκτός πλάνων παραμένει ο Γαλανόπουλος, που βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι: οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Βέρντε, Λιβάια, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα