Όλα μηδέν στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Όλα μηδέν στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Σε ένα κακό παιχνίδι που μάλλον δεν έπρεπε να έχει νικητή, ΟΦΗ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0, το οποίο δεν αλλάζει τίποτα βαθμολογικά.

Από τα πρώτα λεπτά ο ΟΦΗ πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 18' είχε καλή στιγμή σε σουτ του Βαζ, το οποίο απέκρουσε ο Διούδης. Για την ακρίβεια, αυτή ήταν η μοναδική καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου -θα μπορούσε να είναι τέτοια και μία του Κουρμπέλη για τον Παναθηναϊκό στο 22' αλλά έκανε κακό τελείωμα- και αυτό μάλλον τα λέει όλα για το... θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες. Αργός ρυθμός, αρκετά λάθη εκατέρωθεν και κανένα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, οι πράσινοι μπήκαν καλύτερα, απείλησαν με μια εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάνη στο 48' και ένα 10λεπτο μετά είχαν την καλύτερη τους στιγμή, με την κεφαλιά του Μακέντα που πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 61' ο Ιταλός βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ, όπως φάνηκε στο VAR, σωστά ακυρώθηκε για οφσάιντ και το ματς συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ.

Αυτό που πίστεψε ότι το πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο 85' με το πλασέ του Καμπετσή, αλλά η μπάλα πήγε σε αυτόν από το χέρι του Περέα μετά τη σέντρα του Κουρμπέλη, οπότε το VAR έδωσε ξανά τη λύση και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουόλι, Κοροβέσης (68'), Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μπράουν, Νέιρα, Μεγιάδο, Ναμπί (68' Στάικος), Σεμέδο (43' Μάνος), Βαζ (92' Δεληγιαννίδης), Φιγκεϊρέδο.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Θεοχάρης (78' Περέα), Κουρμπέλης, Αγιούμπ (82' Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης (82' Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης, Κολοβός (63' Αγιούμπ), Μακέντα (82' Καμπετσής).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα