Κυνική δήλωση Μπεκάλι: Να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, όποιος πεθάνει πέθανε

Κυνική δήλωση Μπεκάλι: Να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, όποιος πεθάνει πέθανε

Την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης στη Ρουμανία άμεσα και χωρίς να υπολογιστεί το οποιοδήποτε τίμημα ζητά με κυνικό τρόπο ο  Τζίτζι Μπεκάλι, την ώρα που στη χώρα του ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό αγγίζει τους 1.000 ανθρώπους (972 θύματα και 15.588 κρούσματα σύμφωνα με το πανεπιστήμιο John Hopkins).

Ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου δήλωσε ανοιχτά ότι τάσσεται υπέρ της επιστροφής στα γήπεδα, αλλά αδιαφορεί πλήρως ακόμη και για τις ανθρώπινες ζωές που θα τεθούν σε κίνδυνο, σε περίπτωση που η κατάσταση δεν μπορεί να ελεγχθεί.

«Όποιος είναι άρρωστος να μείνει στο σπίτι του, όποιος είναι υγιής, ας παίξει ποδόσφαιρο. Εντάξει πια, πόσο ακόμη κορονοϊό (να ανεχτούμε); Βαρέθηκα. Τέρμα. Δεν θα καθόμαστε για πάντα», είπε αρχικά ο πάντα εκρηκτικός Μπεκάλι στην εκπομπή Pro X, σύμφωνα με την ιστοσελίδα digisport.ro.

Και συνέχισε: «Πώς γίνεται να φοβάμαι έναν ιό, ο οποίος από ό,τι καταλαβαίνω θα είναι ένας ιός με τον οποίο θα ζούμε; Τι πρέπει να κάνουμε; Να μείνουμε για πάντα κλειδωμένοι στα σπίτια; Να μην δουλεύουμε πια, να μην τρώμε; Όποιος πεθάνει… πέθανε! Όποιος ζήσει… έζησε!».

Ο Μπεκάλι πρόσθεσε στις δηλώσεις του: «Έκανα τεστ, τι άλλο πρέπει να κάνω; Αν ο νόμος το επιβάλλει, θα το κάνω, αν και υποβλήθηκα ήδη. Όποιος είναι άρρωστος, ας πάει σπίτι του. Αυτή είναι η γνώμη μου. Να επιστρέψουμε στις δουλειές μας. Αυτό λέω συνέχεια στις Αρχές. Όποιος πεθάνει… πέθανε! Όποιος ζήσει… έζησε! Κι όποιος είναι άρρωστος, να πάρει φάρμακα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα