Μεταγραφή-έκπληξη για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Μεταγραφή-έκπληξη για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Στο γεγονός ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα πρέπει να ξεχάσει τα χρήματα που έπαιρνε στον Ολυμπιακό αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, αναφέρθηκε ο Γιώργος Κύζας.

Ο Κύπριος δημοσιογράφος που είναι άριστος γνώστης τού ποδοσφαίρου στη Μεγαλόνησο, αναφέρθηκε ακόμα στο γεγονός ότι ο Λάζαρος θα είναι βασικός αν αποφασίσει να παίξει σε κυπριακή ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξετάζει περιπτώσεις παικτών από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Με 200.000 στην Κύπρο ο Λάζαρος - Αβέβαιο το μέλλον του πρωταθλήματος

Γιώργο, το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έχει συνδεθεί με τον ΑΠΟΕΛ, του Ουζουνίδη, και τον Απόλλωνα. Μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω ρεπορταζιακά;

"Προς παρόν τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο με την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού. Το μέλλον του πρωταθλήματος είναι αβέβαιο άρα οποιαδήποτε ονοματολογία εμπεριέχει κίνδυνο λάθους. Πάντως η ελληνική αγορά παραδοσιακά ενδιαφέρει ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα".

Το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό είχε 600.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές. Μπορεί να τα δώσει κάποια από τις δύο ομάδες; Ποιο είναι το ποσό που περιμένεις να κινηθούν οι προτάσεις που θα έχει από την Κύπρο;

"Τέτοιο συμβόλαιο των €600.000 δεν μπορούσε να βρει ούτε πριν την εποχή κορωνοϊού στην Κύπρο, πόσο μάλλον τώρα. Θεωρώ ότι το μέγιστο συμβόλαιο που μπορεί να προσφερθεί όπως διαμορφώνονται τα οικονομικά δεδομένα των ομάδων θα είναι στο 1/3 αυτού του ποσού, ίσως και κάτι περισσότερο, κοντά στις €200.000 - €250.000"

Το ελληνικό πρωτάθλημα το γνωρίζεις, ο Λάζαρος γίνεται 34 ετών τον Δεκέμβρη και τη φετινή αγωνιστική περίοδο είχε όλα κι όλα 220-230 αγωνιστικά λεπτά. Πιστεύεις ότι θα έρθει για βασικός στην Κύπρο, αν τελικά προχωρήσει το ενδιαφέρον;

"Σαν όνομα δεδομένα έρχεται για βασικός αν ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην Κύπρο. Το επίπεδο όμως έχει ανέβει αρκετά στις μεγάλες ομάδες έτσι κανείς δεν μπορεί να θεωρεί τη θέση του σίγουρη στην ενδεκάδα αν δεν το αξίζει με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Ένας καλός Λάζαρος όμως έχει θέση βασικού σε όλες τις ομάδες, άρα εναπόκειται στον ίδιο και στην αγωνιστική του εικόνα"

Το ξέρουμε και στην Ελλάδα αλλά το είπε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Πρόδρομος Πετρίτης: Ο ΑΠΟΕΛ "κοιτάζει" παίκτες από τη Σούπερ Λιγκ. Λογικό από τη στιγμή πο στον πάγκο του βρίσκεται ο Ουζουνίδης. Ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι παίκτες;

"Η ελληνική αγορά είναι αγορά που κοιτάζει πάντα ο ΑΠΟΕΛ, πόσο μάλλον τώρα που στον πάγκο είναι ο Μαρίνος. Θα κινηθεί για λύσεις γνώριμες που δε θα χρειαστούν καιρό να προσαρμωστούν με το στυλ παιχνιδιού του μιας και η νέα σεζόν θα είναι κάπως ιδιόρρυθμη έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα. Για ονοματολογία θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα το μέλλον του πρωταθλήματος για να γνωρίζουμε τα οικονομικά δεδομένα που θα υπάρχουν αφού οι ζημιές λόγω κορωνοϊού είναι τεράστιες".

 

newsbeast

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα