Ποδόσφαιρο στους άδειους δρόμους του Μιλάνο: Μια φωτογραφία που γεννά θλίψη, αλλά ταυτόχρονα και ελπίδα

Ποδόσφαιρο στους άδειους δρόμους του Μιλάνο: Μια φωτογραφία που γεννά θλίψη, αλλά ταυτόχρονα και ελπίδα

Η εφημερίδα «Corriere della Sera» δημοσίευσε μια φοβερή φωτογραφία με έναν πιτσιρικά που φοράει φανέλα του Νικολό Τζανιόλο και παίζει μπάλα στους άδειους δρόμους του Μιλάνο

Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Η κινεζική παροιμία δικαιώνεται για άλλη μια φορά με μια φωτογραφία που δημοσίευσε η ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera», η οποία δείχνει έναν πιτσιρικά να φοράει φανέλα του Νικολό Τζανιόλο και να παίζει μπάλα στους δρόμους του Μιλάνο, οι οποίοι είναι άδειοι λόγω της καραντίνας εξαιτίας του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία που γεννά θλίψη, αλλά ταυτόχρονα και ελπίδα για την άνιση μάχη κατά του ιού Covid-19. Η μητέρα του μέσου της Ρόμα, Φραντσέσκα Κόστα, χαρακτήρισε «φανταστική» την φωτογραφία, με τον Τζανιόλο να προσθέτει: «Αυτή η φωτογραφία με συγκίνησε πραγματικά! Δεν ξέρω ποιος είσαι, αλλά πόσο περήφανος νιώθω που σε βλέπω με την φανέλα μου! Ξέρω ότι είναι δύσκολο και περίεργο να παίζεις μόνος σου μπάλα σε μια άδεια πόλη, αλλά ας αντέξουμε λίγο ακόμα και, όταν όλα θα έχουν τελειώσει, ξέρω ότι θα μου στείλεις μια όπου θα παίζεις με άλλα παιδιά! (μακάρι πανηγυρίζοντας ένα γκολ). Ευχαριστώ την «Corriere della Sera» γι' αυτό το καταπληκτικό στιγμιότυπο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα