Δεν σκέφτεται την παραίτηση ο Δώνης, προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι ενόψει Τρίπολης

Ο Γιώργος Δώνης δεν σκέφτεται την παραίτηση από τον Παναθηναϊκό, ενώ γίνεται προσπάθεια για να πέσουν οι τόνοι ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά από μια μέρα μεγάλης έντασης και όσα ακολούθησαν με τις τοποθετήσεις του Γιώργου Δώνη στην συνδρομητική τηλεόραση και τις αιχμές που άφησε κατά της διοίκησης και του Τσάβι Ρόκα, ξημέρωσε μία μέρα πιο ήρεμη στον Παναθηναϊκό.

Γίνεται άλλωστε μια συντονισμένη προσπάθεια από όλες τις πλευρές να πέσουν οι τόνοι, καθώς υπάρχει και το ματς στην Τρίπολη με τον Αστέρα (Σάββατο 22/2).

Ο Δώνης σήμερα το πρωί πήγε κανονικά κανονικά στο Κορωπί, προπόνησε την ομάδα και ανακοίνωσε και την αποστολή. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, ο 50χρονος τεχνικός θα είναι κανονικά αύριο στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Το τι θα ακολουθήσει από εκεί και πέρα, είναι κάτι που βρίσκεται στον... αέρα, καθώς είναι ξεκάθαρο πως θα πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή σε όλα τα προβλήματα και τα επίπεδα, για να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Αυτό που προβληματίζει τις δύο πλευρές είναι το συμβόλαιο που υπάρχει. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ από τη μία δεν υπάρχει καμία σκέψης παραίτησης από τον Δώνη, καθώς στο συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2018, έχει μπει δεσμευτικός όρος ότι σε περίπτωση παραίτησης θα πρέπει να πληρώσει ρήτρα 50% του εναπομείναντος ποσό του συμβολαίου του.

Όπερ σημαίνει ότι αν παραιτηθεί θα πρέπει να καταβάλει αυτή τη στιγμή 600.000 ευρώ. Αντίθετα αν ο Παναθηναϊκός τον απολύσει είναι υποχρεωμένος να του δώσει το ίδιο ποσό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το πως θα πορευτούν οι δύο πλευρές θα αποφασιστεί μόνο όταν θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, κάτι που είναι ανοικτό για το αν θα γίνει μετά τον αγώνα με τον Αστέρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ