Super League 1: Μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Super League 1: Μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Το ΑΕΚ -Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής. Λάρισα-Παναθηναϊκός σήμερα, τον Βόλο υποδέχεται ο ΠΑΟΚ

Super League 1: Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό που διεξάγεται αύριο στις 19:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο (Novasports 2HD) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League1. Οι ερυθρόλευκοι που προηγούνται στη βαθμολογία με ένα βαθμό από τον ΠΑΟΚ, έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στην τρίτη της βαθμολογίας ΑΕΚ. Από την πλευρά της η Ενωση που προέρχεται από τη νίκη στο Βόλο και με τον Ιταλό προπονητή Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της είναι ολοένα και καλύτερη θέλει και αυτή τη νίκη για να μείνει ψηλά στη βαθμολογία.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Δευτέρα στην Τούμπα τον ΝΠΣ Βόλου και είναι προφανές ότι όχι μόνο θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του ΟΑΚΑ, αλλά θα αναμένει και στραβοπάτημα του Ολυμπιακού για να περάσει αυτό στην πρώτη θέση. Η 21η αγωνιστική ξεκινά σήμερα με τη Λάρισα να υποδέχεται στις 19:30 στο «AEL FV Arena» τον αναγεννημένο Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο 25 Ιανουαρίου

19:30 Λάρισα-Παναθηναϊκός (Novasports 2HD)

Κυριακή 26 Ιανουαρίου

15:00 Ξάνθη-ΟΦΗ (ΕΡΤ Sports HD)

15:00 Πανιώνιος-Ατρόμητος (Novasports 1HD)

17:15 Παναιτωλικός-Αρης (ΕΡΤ Sports HD)

19:30 AEK- Ολυμπιακός (Novasports 2HD)

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου

18:00 ΠΑΟΚ-Βόλος ΝΠΣ (PAOK TV)

20:00 Λαμία-Αστέρας Τρίπολης (ΕΡΤ Sports HD)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα