Ο Ολυμπιακός στους 8 του Κυπέλλου. Επικράτησε της Καλαμάτας με 4 - 1

Ο Ολυμπιακός στους 8 του Κυπέλλου. Επικράτησε της Καλαμάτας με 4 - 1

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Καλαμάτας στο Καραϊσκάκη με 4-1 και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Σημαντική επιστροφή για τον Κώστα Φορτούνη στη δράση.

Μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα στη Μεσσηνία, ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο απέναντι στην Καλαμάτα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Πέδρο Μαρτίν χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, δίχως η ομάδα του να αντιμετωπίζει πρόβλημα απέναντι στην Καλαμάτα.

Ο Λοβέρα στο 3΄ άνοιξε το σκορ, με τον Γκερέρο να βάζει μπροστά τον Ολυμπιακό με 2-0 στο 17΄.

Ο Ισπανός επιθετικός με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 51΄ έγραψε το 3-1, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 66΄ προσωρινά σε 3-1 με τον Ελ Ιντρίσι.

Το τελικό 4-1 έκανε δύο λεπτά αργότερα ο Λοβέρα. Σημαντική στιγμή ήταν και η είσοδο τους Κώστα Φορτούνη στο 52΄, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλέν, Γκερέρο, Ομάρ, Μάρκοβιτς (58' Γκιγιέρμε), Μεριά, Λοβέρα, Κούτρης, Ξενιτίδης, Παπέ Σισέ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (67' Λιάτσος) και Ραντζέλοβιτς (52' Φορτούνης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Γαλούπης, Νασέρ, Ζαχαρόπουλος, Ιντρίσι, Πανάγου, Πέεβ (65' Οσμάναγκιτς), Μπουσμπίμπα (63' Αλεξόπουλος), Καντούτσης, Πετσίτης και Τριανταφυλλάκης

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα