Θέλει να βγάλει αντίδραση κόντρα στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός - Ερωτηματικά Διούδης και σύστημα

Θέλει να βγάλει αντίδραση κόντρα στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός - Ερωτηματικά Διούδης και σύστημα

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 8:30 το βράδυ στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 και καλείται να βγάλει αντίδραση μετά το άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν..

Ο Γιώργος Δώνης, που πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση, έχει έναν μεγάλο «πονοκέφαλο».

Ο Διούδης δεν έχει ξεπεράσει τους πόνους στη μέση και για τον λόγο αυτό στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν τρεις τερματοφύλακες, με τον Κότσαρη να τον αντικαθιστά αν χρειαστεί.

Ο Διούδης, πάντως, αναμένεται το πρωί να κάνει ένα τεστ, ώστε να δουν στο τριφύλλι αν είναι σε θέση να αγωνιστεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όσον αφορά στην διάταξη της ομάδας, δεν είναι σαφές αν θα προτιμηθεί το 5-4-1 ή το 4-2-3-1.

Στην πρώτη περίπτωση, οι Πούγγουρας, Κολοβέτσιος και Μαυρομμάτης θα είναι στην άμυνα, με τους Γιόχανσον και Ινσούα σε ρόλο δεξιού και αριστερού μπακ-χαφ αντίστοιχα, ενώ οι Κουρμπέλης και Δώνης θα είναι οι δύο μέσοι, με τους Ζαχίντ και Μπουζούκη σε πιο δημιουργικό ρόλο πίσω από τον Μακέντα.

Αν επιλεγεί το 4-2-3-1, τη θέση του Μαυρομμάτη θα πάρει ο Κολοβός που θα κινείται πίσω από τον Ιταλό φορ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Κότσαρης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Χατζηθεοδωρίδης, Σένκεφελντ, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Δώνης, Κολοβός, Μπουζούκης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπεκ, Περέα, Μακέντα.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, την προσέλευση του κόσμου, αποτελεί ερωτηματικό, αλλά δύσκολα θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ πάνω από 15-20.000 θεατές, δεδομένου και του ότι μερίδα των οργανωμένων έχει ανακοινώσει αποχή και μάλιστα θα γίνει μια πορεία διαμαρτυρίας κατά του ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στις 2:00 το μεσημέρι.

ΠΗΓΗ: filathlos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα