Superleague: Ατρόμητος - Λάρισα 1 - 1 και η γκάφα της χρονιάς

Superleague: Ατρόμητος - Λάρισα 1 - 1 και η γκάφα της χρονιάς

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με τέρμα του Νάτσου. Στο 26′ ο Μόρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ατρομήτου, ενώ δοκάρι είχε και για την ομάδα του Αναστασίου ο Βέλλιος στο 44′.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι «βυσσινί» έφτασαν στην ισοφάριση με σουτ στην κίνηση του Μιλοσάβλιεβιτς.

Στο 60ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ούμπιδες, ο οποίος έκανε το 2-1, σημαδεύοντας κι αυτός το (οριζόντιο) δοκάρι του Κρίστινσον.

Ατρόμητος-ΑΕΛ 1-1

Γκολ: 18′ Νάτσος (Ατρόμητος), 45+3′ Μιλοσάβλιεβιτς (AEΛ)

Κίτρινες: Καρανίκας (ΑΕΛ), Σετσέροβιτς (ΑΕΛ), Nταβιώτης (Ατρόμητος), Μπάλας (ΑΕΛ)

Δοκάρια: 26′ Μόρας (ΑΕΛ), 44′ Βέλλιος (Ατρόμητος), 60′ Ούμπιδες (Ατρόμητος)

Ατρόμητος: Μέγιερι, (46′ λ.τ. Θεοδωράκης) Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης – Χαρίσης (71′ Ουγκράι), Μάντσον – Ρόσα (68′ Nταβιώτης), Ούμπιδες, Μανούσος – Βέλλιος

ΑΕΛ: Κρίστινσον – Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς – Καρανίκας, Φατιόν, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (82′ Φιλίποβιτς), Ζίβκοβιτς – Μπούστος (72′ Μπάλλας), Νούνιτς

Με μία απίθανη γκάφα του τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Κρίστινσον, άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να παίρνει το προβάδισμα στο σκορ χάρη σε... δώρο των αντιπάλων.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με 1-0 της Λάρισας στο Περιστέρι, μετά από ένα… αδιανόητο γκολ του Νάτσου στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, το οποίο και έγραψε ήδη ιστορία για τη Superleague της σεζόν 2019-20.

Κι αυτό γιατί πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες «γκάφες» που έχουν γίνει ποτέ από τερματοφύλακα, καθώς ο Κρίστινσον άφησε τη μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα, θεωρώντας ότι αυτή θα έφευγε άουτ. Παρότι είχε λοιπόν τη δυνατότητα να αποκρούσει ή και να μπλοκάρει, έδειξε να ελέγχει τη φάση, μέχρι που δέχθηκε το γκολ, χαρίζοντας στους γηπεδούχους το προβάδισμα στο σκορ.

Απάντησε στο γκολ του Ατρόμητου και ισοφάρισε σε 1-1 η Λάρισα.
Το έφερε στα... ίσα με Μιλοσάβλιεβιτς η ΑΕΛ. Μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Μπούστος, ο Μιλοσάβλιεβιτς κατάφερε να σκοράρει και να ισοφαρίσει για την Λάρισα με 1-1 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα