Κηδεία Θανάση Γιαννακόπουλου: Το τελευταίο αντίο στον τυφώνα

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετάει σήμερα μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της ιστορίας του και ίσως τον πιο αγαπημένο παράγοντα των οπαδών της ομάδας, στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο εμβληματικός «τυφώνας» πηγαίνει να βρει τα αδέρφια του Παύλο και Κώστα, με τα οποία ήταν αχώριστοι και εν ζωή, αλλά και την αδερφή του Βασιλική, η οποία έφυγε πρώτη λίγα χρόνια νωρίτερα.

Μεγάλη συγκίνηση στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου το φέρετρο του έφθασε καλυμμένο με τη σημαία του Παναθηναϊκού, αφού αυτή ήταν και η επιθυμία του ίδιου του αποθανόντος.

Απίστευτες στιγμές στη Μητρόπολη Αθηνών, με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να ενώνει ακόμη και τους οπαδούς του Τριφυλλιού, με τον πρώην παίκτη της ομάδας, αλλά πλέον "αιώνιο" αντίπαλο, Βασίλη Σπανούλη

Το "παρών" στην κηδεία δίνει και ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος και αποθεώθηκε από τους φίλους του Τριφυλλιού, για την παρουσία του στο "αντίο" του Θανάση Γιαννακόπουλου

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρίσκεται και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα για να τιμήσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο, όπως είχε κάνει και με τον Παύλο.

Σε τριφύλλι το στεφάνι των οπαδών του Παναθηναϊκού, γράφει: "Θανάση εσύ είσαι ο Παναθηναϊκός"

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ