ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 3-0 Τελικό

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 3-0 Τελικό

90'  Ολοκληρώθκε το παιχνίδι. 

90' Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων σην Τούμπα. 

88'  Καλή στιγμή για τον Πανιώνιο. Ο Κούρντι εκτέλεσε ένα φάουλ προς το γάμα της δεξιάς γωνίας του Πασχαλάκη ο οποίος με τρομερή εκτίναξη έδιωξε σε κόρνερ. 

81' Έχει πέσει ο ρυθμός σε αυτά τα τελευταία λεπτά όπως είναι λογικό. 

79'  Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εκτός ο Βιεϊρίνια και στη θέση του θα περάσει ο 19χρονος Λύρατζης που θα κάνει το ντεμπούτο του.  

78'  Ο Καρέλης επιχείρησε ένα σουτ με το αριστερό το οποίο ήταν αρκετά άστοχο. 

76' Τρίτη αλλαγή για τον Πανιώνιο. Εκτός ο Σίντι Αλί και στη θέση του ο Μανθάτης ο οποίος επανήλθε μετά τις 28 Οκτωβρίου όπου είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά πριν τραυματιστεί. 

75' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, η δεύτερη. Εκτός ο Μαουρίσιο και στη θέση του ο Καρέλης. 

69' ΓΚΟΛ

Τρίτο τέρμα για τον ΠΑΟΚ με τον Σάκχοβ. Κάθετη μπαλιά προς τον μέσο της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο οποίος έφερε όμορφα τη μπάλα μπροστά του και έκανε ένα σουτ με το εξωτερικό του δεξιού του ποδιού και η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Μανοίλοβιτς ο οποίος φέρει τεράστια ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε. 

67'  Αλλαγή και για τον ΠΑΟΚ, η πρώτη στην αναμέτρηση. Εκτός ο Λημνιός που ήταν αρκετά δραστήριος και στη θέση του ο Λέο Ζαμπά. 

63'  Αλλαγή για τον Πανιώνιο, η δεύτερη. Εκτός ο Ντουρμισάι και στη θέση του ο Καμαρά. 

63'  Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Σάκχοβ με γλυκιά μπαλιά βρήκε τον Βιεϊρίνια στα δεξιά ο οποίος κατέβασε τη μπάλα και πάσαρε προς τον Άκπομ ο οποίος προσπάθησε με τακουνάκι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά έκανε τσαφ. 

61' Νέα όμορφη ενέργεια του Μπίσεσβαρ από τα αριστερά, έκανε και την παράλληλη μπαλιά που κόπηκε και πάλι σε κόρνερ. 

60'  Ο Λημνιός έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Μπίσεσβαρ να προσπαθεί με ένα γυριστό να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το σουτ του ήταν αρκετά άστοχο. 

58'  Ο Βιεϊρίνια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Σταυρόπουλο να διώχνει σε κόρνερ. Βγήκε ο Μανοίλοβιτς και μπλόκαρε τη μπάλα. 

57'  Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πανιώνιος παίζει από το 40' με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μακρύλλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

54' Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Βιεϊρίνια έκανε τη σέντρα με τον Σάκχοβ να παίρνει την κεφαλιά και τον Μανοίλοβιτς με εκπληκτική επέμβαση να διώχνει σε κόρνερ. 

52'  Κίτρινη και για τον Ελ Καντουρί. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Παπαγεωργίου άπλωσε το αριστερό του χέρι. 

50'  Συμπληρώθηκε το πρώτο πεντάλεπτο στο δεύτερο μέρος. Χωρίς ρυθμό και με πολλά μαρκαρίσματα από τις δυο πλευρές που τιμωρούνται με κίτρινη κάρτα. 

47'  Κίτρινη είδε και ο Ντουρμισάι ο οποίος δείχνει να έχει αρκετά νεύρα. 

47'  Κίτρινη κάρτα θα δει ο Σάκχοβ για φάουλ πάνω στον Ντουρμισάι. Ο μέσος του ΠΑΟΚ πήγε πρώτα πάνω στη μπάλα αλλά εν συνεχεία έπεσε με δύναμη στα πόδια του επιθετικού του Πανιωνίου. 

45+2' ΓΚΟΛ

Δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια. Σέντρα του Ελ Καντουρί από τα αριστερά με την μπάλα να περνάει στην απέναντι πλευρά όπου ήρθε ο Πορτογάλος και με ένα διαγώνιο συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Κότνικ ο οποίος ναι μεν έπεσε αλλά δεν αντέδρασε σωστά. 

45'  Δυο θα είναι τα λεπτά των καθστερήσεων πριν πάμε στην ανάπαυλα. 

45' Ο Βιεϊρίνια στο κόρνερ από τα δεξιά με τον Ακπόμ να μπαίνει στην πορεία της μπάλας αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε έξω. 

44' Ο Ελ Καντουρί μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε και το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Παπαγεωργίου και έφυγε κόρνερ. 

43'  Ωραια ενέργεια του Μπίσεσβαρ και σέντρα από τα δεξιά με τον Κότνικ να βγαίνει και να μπλοκάρει τη μπάλα. 

40'  Ο Παναγιώτης Μακρύλλος θα δει δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα φάουλ πάνω στον Μπίσεσβαρ και θα αποβληθεί από το παιχνίδι. 

39'  Κίτρινη κάρτα θα δει ο Σαραμαντάς για φάουλ πάνω στον Βιεϊρίνια ο οποίος έκανε πανέμορφη ενέργεια από τα δεξιά κατεβάζοντας τη μπάλα πανέμορφα με το στήθος. 

36'  Στην επίθεση ο ΠΑΟΚ με τον Κότνικ σε σέντρες και από τις δυο πλευρές να διώχνει και να δίνει νέες επιθέσεις στους γηπεδούχους. 

32'  Κίτρινη κάρτα θα δουν οι Μακρύλλος και Λημνιός για μαρκαρίσματα. 

28'  Απειλεί ο Πανιώνιος. Ο Μακρύλλος έξω από την περιοχή του Πανιωνίου, έκανε το σουτ με το δεξί και έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη. 

25'  Ο Μπίσεσβαρ είναι μέχρι στιγμής ο εκφραστής των περισσότερων ενεργειών από πλευράς ΠΑΟΚ δείχνοντας να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια. 

22' Ωραία ενέργεια του Μπίσεσβαρ αλλά η πάσα του προς Ακπόμ είναι περισσότερο προωθημένη απ' ότι θα έπρεπε. 

20'  Ο Πανιώνιος μετά το γκολ που δέχθηκε προσπάθει να απειλήσει με τη σειρά του αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα. 

Κερδίζει κόρνερ ο Πανιώνιος που παραχώρησε ο Βιεϊρίνια. Το πρώτο στο ματς για τους φιλοξενούμενους με τη μπάλα να περνάει στην άλλη πλευρά

11' ΓΚΟΛ Ανοίγει το σκορ ο ΠΑΟΚ με τον Μπίσεσβαρ. Πανέμορφη ντρίμπλα του μέσου της ομάδας της Θεσσαλονίκης έξω από την περιοχή και με όμορφο σουτ νίκησε τον Κότνικ για το 1-0 του ΠΑΟΚ. 

7'  Σε αυτά τα πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ παίζει περισσότερο από τη δεξιά του πλευρά με Βιεϊρίνια και Λημνιό και λιγότερο από τα αριστερά όπου κινούνται οι Τόσκα και Ελ Καντουρί. 

5'  Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε το κόρνερ με πάσα προς τον Βιείρίνια μέσα στην περιοχή. Ο Πορτογάλος έκανε απευθείας το σουτ με τον Κότνικ να διώχνει με επέμβαση στην αριστερή του γωνία. 

5'  Κερδίζει κόρνερ ο ΠΑΟΚ μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια και διώξιμο του Σταυρόπουλου. Το πρώτο στο ματς. 

4'  Φάουλ για τον Πανιώνιο στο ύψος του κέντρου. Γεμίζει ο Κούρντι με τον Ντουρμισάι να μην μπορεί να βρει με το κεφάλι τη μπάλα και να γίνει απειλητικός. 

2' Από τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τη μπάλα στα πόδια του και προσπαθεί να επιτεθεί σωστά για να απειλήσει. 

1'  Ξεκίνησε το παιχνίδι στην Τούμπα με τον Πανιώνιο να είναι στη σέντρα και την πρώτη επίθεση. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα