Euroleague: Ο Ολυμπιακός θέλει να ανακάμψει κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου

Euroleague: Ο Ολυμπιακός θέλει να ανακάμψει κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου

Η εβδομάδα «βουνό» ξεκινά απόψε για τους «ερυθρόλευκους». Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Μπάγερν Μονάχου και ακολουθεί Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ευρωπαϊκή αντεπίθεση περνά από το Μόναχο, όπου απόψε (21.30, τηλεοπτική μετάδοση Novasports2) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μπάγιερν Μονάχου για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Στην “Audi Dome” συγκεντρώνονται απόψε όλα τα βλέμματα. Η Μπάγιερν Μονάχου υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη για τους «Πειραιώτες» είναι μονόδρομος.

Μετά τα τρία τελευταία άσχημα αποτελέσματα και τις ήττες από Χίμκι, Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να κερδίσει αν δε θέλει να δει την οχτάδα να απομακρύνεται.

Με το ρεκόρ του να είναι στο 3-4 καλείται να αντιμετωπίσει την ισόβαθμη Μπάγιερν που δεν παρατά κανένα παιχνίδι και ξέρει να τιμωρεί όποιον την υποτιμήσει. Ο Παναθηναϊκός πήρε το μάθημά του τη 2η αγωνιστική και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Τζέντοβιτς, Γιόβιτς και Κόπονεν, Ραντόσεβιτς και Ντέρικ Ουίλιαμς οδηγούν τους «Βαυαρούς» επιθετικά και ο μέσος όρος της ομάδας είναι 83 πόντοι ανά παιχνίδι.

Ο Ντέιβιντ Μπλάτ θα πρέπει να βρει τον τρόπο να κρατήσει χαμηλά τον αντίπαλο στο σκορ και οι παίκτες του να βρουν την ενέργεια που έχουν χάσει το τελευταίο διάστημα.

Ο εξαιρετικός Πρίντεζης δυστυχώς δεν αρκεί, όμως με τον Αγραβάνη να μην είναι ακόμα έτοιμος αναμένεται να τραβήξει όλο το «κουπί» στην κρίσιμη θέση «4».

Εκτός, του Αγραβάνη, εκτός μάχης για τον Ολυμπιακό παραμένει ο Τουπάν.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Ζοσέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα