Πιθανός αποκλεισμός από το Champions League της Παρί Σεν Ζερμέν

Πιθανός αποκλεισμός από το Champions League της Παρί Σεν Ζερμέν

H UEFA ανοίγει ξανά τον φάκελο που αφορά ενδεχόμενη παραβίαση του Financial Fair Play και είναι έτοιμη να αποκλείσει την Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L' Equipe» σημειώνοντας ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα εξετάσει και πάλι τα συμβόλαια της πρωταθλήτρια Γαλλίας με χορηγούς, όπως επίσης και τις συμφωνίες για τις μεταγραφές των Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, δεν αποκλείεται οι Παριζιάνοι να βρεθούν εκτεθειμένοι, κάτι που σημαίνει ότι κινδυνεύουν με αποκλεισμό από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα μέσω των Football Leaks, o γαλλικός σύλλογος, όπως επίσης και η Μάντσεστερ Σίτι, εισέπρατταν εισόδημα από βασικούς χορηγούς που σχετίζονταν με τον ιδιοκτήτη τους, με τα ποσά να υπερβαίνουν κατά πολύ την αγοραία αξία που εκτιμούν οι ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες που προσλαμβάνονται από την UEFA.

Η διοίκηση της Παρί αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έκανε κάτι τέτοιο, τονίζοντας ότι ενεργούσε πάντοτε σε πλήρη συμμόρφωση με τους νόμους και τους κανονισμούς.

Ακόμη, πάντως, κι αν δεν επιβληθεί τελικά αποκλεισμός από το Champions League, είναι ορατός ο κίνδυνος για τιμωρία με απαγόρευση μεταγραφών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Αθλητικά

-
Σχολιάστε το άρθρο: