Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα δεδομένα για Μήτρογλου

Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα δεδομένα για Μήτρογλου

Τα δημοσιεύματα από τη Γαλλία δημιούργησαν σενάρια επιστροφής του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό. Πόσο πιθανή είναι όμως μια τέτοια εξέλιξη;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίζεται -από τα γαλλικά ΜΜΕ- να εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, προκειμένου να ενισχύσει την “ανεμική” επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να επιθυμεί εδώ και καιρό να επαναφέρει στην ομάδα τον “Μητρο-γκόλ” και ο “Κόκκινος Πρωταθλητής” αναφέρεται στα δεδομένα της συγκεκριμένης περίπτωσης.

Όπως επισημαίνεται, ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια κίνηση για την απόκτηση του Μήτρογλου, είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε με μετεγγραφή.

Οι άνθρωποι της Μαρσέιγ δεν είναι ικανοποιημένοι από τη φετινή παρουσία του “Μητρο-γκόλ”, που έχει πετύχει μόλις τρία γκολ. Ο Μήτρογλου σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Γαλλία, αλλά επισημαίνεται πως θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να πάει σε κάποιο πλούσιο πρωτάθλημα… ίσως ακόμα και εκτός Ευρώπης.

Να αναφέρουμε πως ο διεθνής επιθετικός έχει να πάρει 1.35 εκατ. ευρώ από τη Μαρσέιγ για το δεύτερο μισό της σεζόν. Οι Μασσαλοί έδωσαν 15 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα για να τον κάνουν δικό τους.

 

Πηγή: newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα