Youth League: ΑΕΚ - Μπάγερν 0 - 4

Youth League: ΑΕΚ - Μπάγερν 0 - 4

H U19 της ΑΕΚ παραδόθηκε στην ανωτερότητα της αντίστοιχης της Μπάγερν και γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-4), τρίτη στα ισάριθμα πρώτα ματς του Youth League.

Σαράντα λεπτά άντεξε η ΑΕΚ απέναντι στην Μπάγερν για την τρίτη αγωνιστική του Youth League, της αντίστοιχης εκδοχής του Champions League στην ηλικιακή κατηγορία U19 ετών.

Η Ένωση παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Μπάγερν και γνώρισε βαριά ήττα (0-4) στη Ριζούπολη από την ομάδα του Μονάχου. Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ στο 42ο λεπτό. Ήταν η καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσίρκζεε, η μπάλα ψηλά πήγε στην δεξιά γωνία του Τάφας, ο οποίος έκανε υπερπροσπάθεια να αποσοβήσει το μοιραίο αλλά δεν τα κατάφερε.

Η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς αποτέλεσε επιθετικό μονόλογο της γερμανικής ομάδας. Στο 52', ο Τσίρκζεε στην κόντρα "άδειασε' τον προσωπικό του αντίπαλο και εξαπέλυσε κεραυνό με το δεξί από θέση μέσα δεξιά στην περιοχή, ο Τάφας βρήκε τη μπάλα με τα ακροδάκτυλα και αυτή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ δεν μπόρεσε ν' αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του για δεύτερη φορά, ύστερα από δύο λεπτά (54'). Αν και προσπάθησε να διώξει με γροθιές, η μπάλα σταμάτησε στον Ρίτσαρντς και στρώθηκε στον Τσίλα που με δεξί μονοκόμματο σουτ σκόραρε το δεύτερο τέρμα των Βαυαρών στο ματς.

Ύστερα από ένα λεπτό (55'), η Μπάγερν άγγιξε το τρίτο της γκολ. Μετά τη σέντρα του Ζίλα από δεξιά, η μπάλα κόντραρε στον Μπούση, ο Τάφας την βρήκε με τα ακροδάκτυλα, αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Στο 56ο λεπτό, ο Σαμπάνι έκανε με το αριστερό μέσα από την περιοχή κεραυνοβόλησε τον Τάφας και σκόραρε το 3-0 για τους Γερμανούς. Το τρίτο δοκάρι των Βαυαρών ήλθε στο 58' (Η μπάλα κόντραρε και πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά σε προσπάθεια του Σαμπάνι εκτός περιοχής), το πρώτο της Ένωσης στο 73' (Ο Γιούσης από αριστερά στην περιοχή κατέβασε εξαιρετικά τη μπάλα, την έφερε στο δεξί αποφεύγοντας τον αντίπαλο του και πλάσαρε).

Η ομάδα του Μονάχου είχε και τέταρτο γκολ. Το πέτυχε στο 81'. Ο Γιόχανσον πέρασε κάθετα τη μπάλα στον Άντερσον, αυτός πέρασε και τον γκολκίπερ της ΑΕΚ πριν πλασάρει για το 0-4 στη Ριζούπολη και διαμορφώσει το τελικό σκορ.

AEK (Γιώργος Σίμος): Τάφας, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπογκντάνι, Μπούσης, Τάμπας (76' Καραβίδας), Μπότος, Σαρδέλης (60' Τσέλιος), Γιούσης (85' Πετούσης), Μαχαίρας (60' Πατρινός), Χριστόπουλος (85' Μαλισσόβας).

ΜΠΑΓΕΡΝ (Σεμπάστιαν Χένες): Φριχτλ, Στάνισιτς, Μάι, Ρίτσαρντς, Φράνκζε, Πούντιτς, Στίλερ, Λούνγκβιτς, Τσίλα, Σαμπάνι, Τσίρκζε.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΕΚ - Μπάγερν 0-4 (43' Τσίρκζε, 54' Τσίλα, 56' Σαμπάνι, 81' Άντερσον, 86' Κουν)

Άγιαξ - Μπενφίκα 3-0 (44' Γκρέβενμπερχ, 60' Γένσεν)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (4Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μπάγερν - ΑΕΚ (7/11, 14:00)

Μπενφίκα - Άγιαξ (7/11, 16:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άγιαξ 7 (11-2)

2. Μπενφίκα 6 (6-4)

3. Μπάγερν 4 (6-5)

4. ΑΕΚ 0 (1-13)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα