Σοκ στο μπάσκετ! Βρέθηκε νεκρός ο Τάιλερ Χάνεϊκατ

Σοκ στο μπάσκετ! Βρέθηκε νεκρός ο Τάιλερ Χάνεϊκατ

Τραγικά είναι τα νέα που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τον Τάιλερ Χάνεϊκατ. Ο Αμερικανός φόργουορντ της Χιμκί είχε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία στην περιοχή Sherman Oaks της Καλιφόρνια στις 5 μετά τα μεσάνυχτα τοπικής ώρας.

Η μητέρα του Χάνεϊκατ πήρε τηλέφωνο τις αρχές και τους ενημέρωσε ότι ο 28χρονος γιος της έχει αλλόκοτη συμπεριφορά. Αστυνομικοί πήγαν αμέσως στο σπίτι του άσου της ρωσικής ομάδας κι εκείνος άρχισε να πυροβολεί. Στη συνέχεια, ο 28χρονος μπαστεμπολίστας ταμπουρώθηκε σπίτι του, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

 

 


Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι ειδικές δυνάμεις έκαναν έφοδο λίγο αργότερα στο σπίτι του και τον βρήκαν νεκρό.

«Οι Ειδικές Δυνάμεις εισέβαλαν στη κατοικία και εντόπισαν έναν άντρα που δεν απαντούσε. Λίγο αργότερα το LAFD ανακοίνωσε πως ο άντρας είναι νεκρός. Οι αστυνομικοί είναι στο σημείο και και ερευνούν τις συνθήκες, περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στο προσεχές διάστημα», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη αναφορά των αστυνομικών δυνάμεων στο Twitter.

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα