Μουντιάλ 2018: Όλα έτοιμα για την τελετή έναρξης

Μουντιάλ 2018: Όλα έτοιμα για την τελετή έναρξης

Σε λίγα λεπτά θα αρχίσει στο Luzhniki της Μόσχας η τελετή έναρξης του Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ στις 18.00 θα γίνει η σέντρα στον εναρκτήριο αγώνα της διοργάνωσης, στον οποίο η «οικοδέσποινα» θα διασταυρώσουν τα ξίφη της με την Σαουδική Αραβία.

Πριν παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ και του Χουάν Αντόνιο Πίτσι, περί τους 500 χορευτές, γυμναστές και τραμπολίστες θα εμφανιστούν για να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στην παγκόσμια γιορτή του ποδοσφαίρου, με επίκεντρο φυσικά τη ρωσική κουλτούρα και πολιτισμό. 

Παράλληλα, στην περίφημη Κόκκινη Πλατεία της ρωσικής πρωτεύουσας θα είναι σε εξέλιξη μεγάλη συναυλία.

Κεντρικό πρόσωπο της τελετής έναρξης θα είναι ο Ρόμπι Γουίλιαμς, μεγάλο ποπ αστέρι της Βρετανίας και του παγκόσμιου πενταγράμμου τη δεκαετία του '90. 

Ο πρώην αστέρας των Take That θα έχει στο πλευρό του τη Ρωσίδα σοπράνο Άιντα Γκαριφουλίνα. Άλλωστε, όπως ξεκαθάρισε η οργανωτική επιτροπή του Ρωσία 2018, στόχος είναι να επικεντρωθεί η τελετή έναρξης στο μουσικό κομμάτι. Παρόντες θα είναι και ο διάσημος τενόρος Πλασίντο Ντομίνγκο αλλά και η Περουβιανή τενόρος Χουάν Ντιέγκο Φλόρεζ.

Από την εγχώρια μουσική σκηνή, επί... χόρτου θα βρεθούν ο πιανίστας Ντένις Ματσούεφ, οι παγκοσμίου φήμης αστέρες της όπερας Άννα Νετρέμπκο, Γιουσίφ Εϊβαζόφ, Ιλντάρ Αμπντραζάκοφ και Αλμπίνα Σαγκιμουράτοβα. Λίγο πριν από τη σέντρα του εναρκτήριου αγώνα, οι Γουίλ Σμιθ, Νίκι Τζαμ και Έρα Ιστρέφι θα αποδώσουν το τραγούδι του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου που έχει τίτλο «Live It Up».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα