Σφαλιάρα για ΠΑΟΚ, νίκες για ΑΕΚ και Πανιώνιο στην πρεμιέρα της super league

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο στο πρωτάθλημα της super league καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Λεβαδειακό πετώντας δύο βαθμούς.

Αντίθετα η ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού κερδίζοντας με 2-0  ενώ μεγάλη νίκη και για τον Πανιώνιος που επικράτησε εκτός έδρας της Κέρκυρας με 1-0.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 0-0

Ένας πολύ κακός ς ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό και απέφυγε την ήττα χάρη σε δύο σωτήριες επεμβάσεις του Ροντρίγκο Ρέι στην επανάληψη. Αποβλήθηκαν οι δύο προπονητές, αφού οι διαμαρτυρίες του Λουτσέσκου δεν άρεσαν στον Ανιγκό που αντέδρασε, με αποτέλεσμα οι δυο τους να ανταλλάξουν «γαλλικά» με τον Σταύρο Μάνταλο να τους αποβάλει σε μία ομολογουμένως περίεργη απόφαση, με τους δυο τους να παρακολουθούν τη συνέχεια του αγώνα από την κερκίδα.

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0

Παρά το γεγονός ότι έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες σε ένα επεισοδιακό ματς, η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Super League.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 73’ έο επόπτης Δημητριάδης ακύρωσε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ ως οφσαιντ. Λανθασμένα καθώς δεν ήταν εκτεθειμένος ούτε ο Μάνταλος, ούτε ο Γιόχανσον. Μετά από ένα δίλεπτο… διαπραγματεύσεων και αφού ο Τζήλος συνεννοήθηκε με τον επόπτη, κατακύρωσε το γκολ της ΑΕΚ.

Γκολ: 14′ πεν. Αλμέιδα, 75′ Γιόχανσον

Κίτρινες Κάρτες:  41′ Γιόχανσον, 45’+1′ Μάνταλος / 13′ Μάρκος Πάουλο, 33′ Ντίας, 40′ Ροντρίγκες, 51′ Χαντάκιας, 56′ Μπεχαράνο.

Κόκκινες κάρτες: 28′ Αλμέιδα (απευθείας) / 48′ Μάρκος Πάουλο (δεύτερη κίτρινη)

ΑΕΚ (Χιμένεθ):  Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος (80′ Βινίσιους), Κλωναρίδης (46′ Λιβάγια), Τρίστασον (46′ Πατίτο), Αλμέιδα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας (16′ Μαρινάκης), Χαντάκια, Ροντρίγκες, Τσοκάνη, Μάρκος Πάουλο, Μπεχαράνο, Ντίας (69′ Μασουρέκ), Κλέζιο, Ρόζα (60′ Μπράβο) Μοράρ.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε νικηφόρα στην εφετινή Super League. Με γκολ του Ντουρμισάι στο 53′ η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Κέρκυρας. Από ένα χαμένο πέναλτι οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος.

Γκολ: 53′ Ντουρμισάι

Κάρτες: 17′ Ζορμπάς, 74′ Ιωάννου, 79′ Γκομές – 69′ Κότνικ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δ. Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας (77′ Γκομές), Βενέτης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Σιόντης, Ντιογκό (81′ Βάργκας), Νούνες, Ζορμπάς, Επστάιν (61′ Μεληκιώτης), Τουράμ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου (90’+3′ Σαραμαντάς), Μασούντ, Μασούρας (81′ Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι (87′ Ταποκό)

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα