Τελικό σκορ: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 1 - 1

90'+3': Λήξη του αγώνα.

90': Τρία λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις

Ο Πατίτο κινήθηκε όμορφα -έξω από την περιοχή και αριστερά- και πιάνοντας ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ, άφησε τον Πασχαλάκη να κοιτάζει την μπάλα που καρφωνόταν στην απέναντι γωνία!

80' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!

Ο Νικολιάς εκμεταλλεύεται μια κόντρα και σουτάρει απευθείας έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι του Μπάρκα.

68': Καλή φάση για τον ΠΑΣ!

Στη θέση του Αλμέιδα μπαίνει ο Μάνταλος.

67' - Αλλαγή για την ΑΕΚ

65': Ο Καρανίκας μπαίνει επικίνδυνα από δεξιά στην περιοχή και -αντί να σεντράρει σε τρεις επερχόμενους συμπαίκτες του- κάνει ένα σουτ από πλάγια θέση που φεύγει ψηλά άουτ.

64': Η ΑΕΚ έχει την μπάλα, αλλά δυσκολεύεται χαρακτηριστικά να συνδυαστεί και να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του ΠΑΣ.

Ο Πατίτο αντικαθιστά τον Βάργκας.

59' - Αλλαγή για την ΑΕΚ

Ο Αϊντάρεβιτς έπιασε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και ανάγκασε τον Πασχαλάκη να πέσει στη δεξιά του γωνία και να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ!

54': Ευκαιρία για την ΑΕΚ!

Στη θέση του Ναδάλες μπαίνει ο Κούτρης.

52' - Αλλαγή για τον ΠΑΣ

52': Πιο επιθετικά έχει μπει στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ, που ψάχνει γρήγορα την ισοφάριση.

46': Ξεκίνησε το β' μέρος.

45'+2': Λήξη του ημιχρόνου.

Τη βλέπει ο Βάργκας για ένα δυνατό μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου.

45'+1' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ

Μετά από απόκρουση στην άμυνα της ΑΕΚ, ο Λίλα πιάνει ένα βολέ -από το ύψος του ημικυκλίου- και εξαιτίας λανθασμένης εκτίμησης του Μπάρκα στη δεξιά του γωνία, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

38' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ!

Ο Ακόστα έγινε αποδέκτης της μπάλας -μέσα στην περιοχή και δεξιά- αλλά ο Μπάρκας βγήκε από την εστία του και όχι μόνο τον σταμάτησε, αλλά κέρδισε μέσω της κόντρας το άουτ.

16': Καλή φάση για τον ΠΑΣ!

Έπειτα από ωραία σέντρα του Βάργκας από αριστερά, ο Πέκχαρτ έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά! Στη συνέχεια της φάσης, ο Τσέχος πήρε την επαναφορά, ωστόσο το κοντινό σουτ κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

11': Ευκαιρία για την ΑΕΚ!

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα, με την κεφαλιά του να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι!

7': Ευκαιρία για τον ΠΑΣ!

6': Ο Βάργκας μπήκε επικίνδυνα από αριστερά στην περιοχή του ΠΑΣ, αλλά η σέντρα που έκανε δεν ήταν καλή και μπλοκαρίστηκε από τον Πασχαλάκη.

Ο Μαμπουλού βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ και επιχείρησε να πιάσει γυριστό σουτ, αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα και η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη.

1': Πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΣ!

1': Έναρξη του αγώνα.

Παρακολουθήστε το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και μαζί το δικαίωμα να υπεραπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι, η "Ένωση" θέλει να κλείσει με ιδανικό τρόπο και το πρωτάθλημα.

Απέναντι λοιπόν στον αδιάφορο ΠΑΣ -και παρόλο που η ίδια θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές- θα επιδιώξει να τελειώσει με νίκη τις υποχρεώσεις της πριν τα πλέι οφ.

Άλλωστε η νίκη δεν είναι μονάχα θέμα γοήτρου για τους "κιτρινόμαυρους", καθώς από το σημερινό παιχνίδι και τα υπόλοιπα των ομάδων της πρώτης πεντάδας θα εξαρτηθεί η βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσουν το μίνι πρωτάθλημα.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα πάντως και λαμβάνοντας υπόψη ότι τα άλλα παιχνίδια είναι ΠΑΟΚ-Κέρκυρα, ΠΑΟΚ-ΑΕΛ και Πανιώνιος-Λεβαδειακός, ο "δικέφαλος του βορρά" θα ξεκινούσε με έναν πόντο και όλοι οι υπόλοιποι χωρίς βαθμό.

Ας δούμε τις συνθέσεις με τις οποίες θα παραταχθούν σήμερα οι δυο ομάδες...

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο, Νικολιάς, Ναδάλες, Λίλα, Μαυροπάνος, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Μαμπουλού, Ακόστα

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Βινίσιους, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Βάργκας, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Πέκχαρτ

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους οι: Περιστερίδης, Κοροβέσης, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης, Κούτρης, Μασούρας, Βιδάλ.

Αναπληρωματικοί για την "Ένωση" οι: Βούρας, Μανωλάς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Μεληκιώτης, Αραούχο.

Όπως είναι λογικό ενόψει τελικού, ο Μανόλο Χιμένεθ προχωρά σε εκτεταμένο rotation. Κρατάει λοιπόν στο αρχικό σχήμα μονάχα τους Τσιγκρίνσκι-Σιμόες και παρατάσσει τους "κιτρινόμαυρους" σε σχηματισμό 4-4-2.

sportfm


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα