Λεβαδειακός - Βέροια 3 - 1 τελικό. Ο Λεβαδειακός κοντά στην παραμονή

Οι γηπέδουχοι είχαν καλύτεροι απόδοση μετά το 20' πέτυχαν τρία γκολ με τους Μιλιάζες, Βασιλείου και Γιακουμάκη και κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία νίκη που τους φέρνει κοντά στην παραμονή.

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στην Λιβαδειά. Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-1 της Βέροιας και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή.

90+ Τρίτη αλλαγή για τον Λεβαδειακό με τον Καραχάλιο να παίρνει τη θέση του Γιουσούφ.

90+' ΓΚΟΛ
Βέροια-Λεβαδειακός 3-1 (Γιακουμάκης). Ο Τόνι Σίλβα πέρασε υπέροχα τον Ασίγκμπα παό τα δεξιά, έκανε και το παράλληλο γύρισμα με τον Γιακουμάκη από το ύψος της μικρής περιοχής να πλασάρει για το 3-1.

90' Φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας ενώ θα έχουμε και τρία λεπτά καθυστεήσεων στο ματς.

87' Κερδίζει και πάλι κόρνερ ο Λεβαδειακός.

86' Δεύτερη αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Μέσα ο Γιακουμάκης και θα περάσει εκτός αγώνα ο Βασιλείου.

82' Δεύτερη αλλαγή για την Βέροια. Ο Μίλιεβιτς θα πάρει την θέση του Μπαλάφα με την ομάδα της Ημαθείας να γίνεται πιο επιθετική σε αυτά τα τελευταία λεπτά.

78' ΓΚΟΛ Λεβαδειακός-Βέροια 2-1 (Βασιλείου). Τρομερό ένα-δυο από τρεις παίκτες του Λεβαδειακού με τον Καραμπουέ να αλλάζει την μπάλα με τον Κουλιμπαλί, ο Καραμπουέ βγήκε τετ α τετ με τον Λόπεθ αλλά έδωσε δίπλα του στον Βασιλείου που σκόραρε σε κενή εστία ουσιαστικά και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Λεβαδειακό.

74' Κερδίζει κόρνερ ο Λεβαδειακός, το δεύτερο στο ματς που ψάχνει ένα γκολ για πάρει ξανά το προβάδισμα. Πέρασε ανεκμετάλλευτο και αυτό.

71' ΓΚΟΛ Λεβαδειακός-Βέροια 1-1 (Καπετάνος). Ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Σαρπόνγκ, στο δεύτερο δοκάρι θα έρθει ο Καπετάνος που θα πλασάρει από κοντά, θα νικήσει τον Ναμάσκο και θα ισοφαρίσει για την ομάδα του σε 1-1.

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τη Βέροια  με στόχο την παραμονή στη Super League

70' Πρώτη αλλαγή και για τον Λεβαδειακό. Θα μπει ο Καραμπουέ ο οποίος θα πάρει τη θέση του Σουμπίνιο που συμπλήρωσε σήμερα 100 συμμετοχές στην Super League.

66' Πρώτη αλλαγή για την Βέροια. Θα μπει στο ματς ο Κωνσταντινίδης και θα βγει ο Στόιτσεφ.

61' Ωραία ενέργεια από τον Σίλβα ο οποίος θα γυρίσει για τον Βασιλείου, αυτός θα πιάσει απευθείας το βολέ και θα στείλει την μπάλα αρκετά έξω.

60' Ο Καλτσάς θα κάνει το φάουλ στον Ασίγκμπα και θα δει την κίτρινη κάρτα.

58' Ο Λεβαδειακός μετά το υπέρ του 1-0 πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Και ψάχνει ένα δεύτερο γκολ.

51' ΓΚΟΛΛ εβαδειακός-Βέροια 1-0 (Μιλιάζες).

Ο Μιλιάζες ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Λόπεθ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα το με 1-0.

50' Πέναλτι για τον Λεβαδειακό. Θα το κερδίσει ο Καλτσάς από μαρκάρισμα του Καλί. Στο όριο της περιοχής η παράβαση.

48' Ο Καπετάνος θα βρεθεί σε καλή θέση εκτός περιοχής αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει θα φύγει έξω από την εστία του Ναμάσκο.

46' Σέντρα στο δεύτερο μέρος με τον Λεβαδειακό στην σέντρα.

45' Λήξη στο πρώτο ημίχρονο με τις ομάδες να πηγαίνουν με το 0-0 στην ανάπαυλα.

43' Κίτρινη και για τον Βούρο.

41' Τεράστια ευκαιρία για τον Λεβαδειακό να ανοίξει το σκορ. Ο Καλί έχασε την μπάλα υπό την πίεση του Σίλβα ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Λόπεθ αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό και έφυγε έξω από την εστία του Ισπανού γκολκίπερ.

37' Ο Στόιτσεβ μπήκε από τα αριστερά προσπάθησε να περάσει τους Ουόν και Κουλιμπαλί έπεσε μέσα στην περιοχή, ζήτησε πέναλτι, αλλά ο Παπαπέτρου έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

30' Δεύτερη κίτρινη για παίκτη της Βέροιας θα την δει ο Σισοκό για φάουλ στον Βασιλείου.

28' Διαπληκτισμός του Ουόν με τον Λόπεθ. Ο Ουόν θα κάνει μια κίνηση προς το πρόσωπο του Ισπανού γκολκίπερ χωρίς όμως να βρει τον γκολκίπερ της Βέροιας ο οποίος θα πέσει κάτω και θα κάνει ότι έχει χτυπήσει. Η όλη φάση ξεκίνησε με αγκωνιά του Λόπεθ προς τον Ουόν και έτσι ο Παπαπέτρου έδωσε από μια κίτρινη και στους δυο ποδοσφαιριστές.

27' Κερδίζει κόρνερ ο Λεβαδειακός μετά από σουτ του Βασιλείου και κόντρα πάνω στον Καλί. Θα βγει ο Λόπεθ και θα μπλοκάρει την μπάλα.

26' Ο Λεβαδειακός βγήκε ωραία στην αντεπίθεση με τον Σίλβα από τα δεξιά, αυτός γύρισε προς τον Γιουσούφ αλλά ο Βασιλαντωνόπουλος πρόλαβε γύρισε και έκοψε την μπάλα πριν αυτός σουτάρει από καλή θέση και ανενόχλητος. Σπουδαία ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

23' Ο Λεβαδειακός ακόμα δεν έχει καταφέρει να απειλήσει την εστία της Βέροιας.

17' Φάουλ σε καλή θέση για την Βέροια. Θα το εκτελέσει όμορφα ο Σαρπόνγκ αλλά χωρίς δύναμη με αποτέλεσμα ο Ναμάσκο να διώξει την μπάλα και να σώσει την εστία του.

15' Συμπληρώσαμε το πρώτο 15' στο ματς και πλην του σουτ του Κάλβο δεν έχουμε δει κάτι άλλο αξιόλογο μέχρι στιγμής.

Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν έχει στην διάθεση του τους Νιας, Μαχαίρα που είναι τραυματίες και ο Ντόστανιτς για τον ίδιο λόγο τον Άρσε.

Ματς κέντρου μέχρι στιγμής και με τις δυο ομάδες να δίνουν έμφαση στην αμυντική τους γραμμή.

2' Πρώτο σουτ στο ματς από τον Κάλβο ο οποίος έξω από την περιοχή με το δεξί προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Ναμάσκο αλλά έστειλε την μπάλα έξω.

1' Ξεκίνησε η αναμέτρηση με την Βέροια στην σέντρα και την πρώτη επίθεση στην αναμέτρηση.

Και η διάταξη της Βέροιας:

Ας δούμε τις ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Λεβαδειακός (Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Σουμπίνιο, Γιουσούφ, Βασιλείου.

Βέροια (Ντόστανιτς): Λόπεθ, Ασίγκμπα, Καλί, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Τόμας, Τόνι Κάλβο, Σαρπόνγκ, Στόιτσεφ, Καπετάνος.

Αν η Βέροια χάσει τότε οι ελπίδες της για παραμονή θα λιγοστέψουν αρκετά. Αντίθετα ο Λεβαδειακός αν κερδίσει θα έχει κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την παραμονή.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα