Η συγγνώμη του Δάρδαλη κι η αγκαλιά του Αντετοκούνμπο

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων του All Star Game στη Νέα Ορλεάνη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέδειξε ότι η ψυχή του είναι μεγαλύτερη από το ταλέντο του. Ο Ελληνας σταρ αγκάλιασε το δημοσιογράφο που είχε κάνει την περιβόητη ερώτηση στον Στιβ Κερ και έβαλε τέλος στην όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι εκτός από σπουδαίος παίκτης είναι και μεγάλη ψυχή. Ο Ελληνας σταρ των Μπακς συναντήθηκε στη Νέα Ορλεάνη με τον Ελληνα δημοσιογράφο που είχε κάνει την...περιβόητη ερώτηση στον Στιβ Κερ (Ρήγας Δάρδαλης) και με μία... αγκαλιά έβαλε τέλος σε κάθε παρεξήγηση λέγοντάς του "όλα καλά".

Την είδηση γνωστοποίησε ένας εκ των ατζέντηδων του Γιάννη, ο Γιώργος Πάνου, με ποστάρισμά του στο facebook

Aναλυτικά, ο Ελληνας μάνατζερ έγραψε: "Χτες έγινε απο έναν εξαίρετο δημοσιογραφο μια άστοχη ερώτηση. Όλοι μας έχουμε κακές στιγμές στην επαγγελματική μας καριέρα, ο Ρήγας "κατάφερε" να έχει και το χειρότερο timing... Προλίγου ζήτησε ο ίδιος προσωπικά συγγνώμη απο το Γιάννη, ο οποίος απλά τον αγκάλιασε και του ειπε "ξεχασε το, ολα καλα". Μιλήσαμε και με τη διοίκηση του ΟΤΕ για να εξηγήσουμε οτι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Το γεγονός απο την πλευρά όλων μας και κυρίως του Γιάννη, θεωρείται λήξαν".

Ο δημοσιογράφος, Ρήγας Δάρδαλης, είχε μία άτυχη στιγμή λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του All Star Game. Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του προπονητή των Ουόριορς, Στιβ Κερ, ο Βασίλης Σκουντής ρώτησε πως θα μαρκάρουν τον Αντετοκούνμπο κι εκείνος απάντησε πως έχουμε πολλούς All Stars στην ομάδα.

Έπειτα, πήρε τον λόγο ο Ρήγας Δάρδαλης και τον ρώτησε: «Mιας και χρησιμοποιείσατε  τη λέξη οξύμωρο. Είναι οξύμωρο που ο Αντετοκούνμπο είναι μαύρος Έλληνας κι αν μοιάζει με τον Ντουράντ».

Οι αντιδράσεις από τα διεθνή Μέσα κι από τον κόσμο... ξέσπασαν αμέσως κι ο δημοσιογράφος είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσει στην Ελλάδα, αφού η Cosmote TV απέσυρε την αποστολή του: «Σχετικά με την ερώτηση δημοσιογράφου της Cosmote TV στον προπονητή του ΝΒΑ Στιβ Κερ, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για το All Star Game, η Cosmote TV δηλώνει ότι:

-Η συγκεκριμένη τοποθέτηση σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τις αρχές και τις αξίες της εταιρείας, όπως αυτές αποτυπώνονται στον Κώδικα Δεοντολογίας της.

-Αποτελεί προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου.

Η COSMOTE TV απέσυρε ήδη τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο από την αποστολή στην Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα