Τελικό σκορ: Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 0 - 0

Έντονη γιούχα από τους οπαδούς των πράσινων.

Στο 0-0 κόλλησε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Λεβαδειακό.

90+4' Τέλος της αναμέτρησης

77' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ρέις αντί Λουντ.

76' Σέντρα του Ζέκα, ο Μπεργκ έκανε το βολ πλανέ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ένα τέταρτο ακόμη στο ματς, παραμένει το 0-0 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό.

71' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Καψάσκης αντί Λάτσι.

68' Kίτρινη κάρτα στον Μαχαίρα.

66' Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Εκτέλεση κόρνερ του Βιγιαφάνιες, ο Μπεργκ πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

61' Μακρινό σουτ του Ζέκα, η μπάλα ψηλά άουτ. Πρώτη τελική του Παναθηναϊκού στο β' μέρος.

Απογοητευμένοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού από την εμφάνιση της ομάδας τους, φωνάζουν το γνωστό σύνθημα «βαριά βαριά του ΠΑΟ η φανέλα».

58' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ρινάλντι αντί Μπουμάλ.

47' Κίτρινη κάρτα στον Καλτσά.

Χωρίς αλλαγές συνεχίζουν οι δύο ομάδες.

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο. Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός πάνε στα αποδυτήρια όπως ξεκίνησαν το παιχνίδι, χωρίς τέρματα (0-0). Είχαν τον έλεγχο του αγώνα οι γηπεδούχοι αλλά δυσκολεύονταν τόσο στην τελική πάσα όσο και να απειλήσουν μέσα από την περιοχή. Χλιαρές αποδοκιμασίες από τους φίλους του Παναθηναϊκού μετά το σφύριγμα του διαιτητή Ζαχαριάδη.

1 λεπτό ο έξτρα χρόνος.

45' Εκτέλεση φάουλ του Βιγιαφάνιες, ο Μπεργκ δεν μπορεί να κάνει καλό πλασέ και στη συνέχεια η άμυνα του Λεβαδειακού διώχνει σε κόρνερ.

Πρώτο 25λεπτο στο ματς, συνεχίζει να έχει τον έλεγχο ο Παναθηναϊκός και να ψάχνει το γκολ που θα του κάνει πιο εύκολη τη... ζωή!

Όλα καλά με τον μέσο του Λεβαδειακού, συνεχίζεται κανονικά το παιχνίδι.

Μικρή διακοπή στο ματς λόγω ενός τραυματισμού του Καλτσά.

18' Λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ του β' βοηθού (Πέτρος Πάτρας), αφού ο Βιγιαφάνιες καλυπτόταν από τρεις τουλάχιστον αμυντικούς του Λεβαδειακού και ετοιμαζόταν να βγάλει τη σέντρα από πλάγια δεξιά!

8' Ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Βλαχοδήμου στην περιοχή, αλλά ο Βιγιαφάνιες κάνει... τσαφ και χάνει μια μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό!

7' Χαρίζει την κίτρινη κάρτα στον Καλτσά ο Ζαχαριάδης, με τον μέσο του Λεβαδειακού να βρίσκει από πίσω τον Βιγιαφάνιες ενώ έφευγε στην κόντρα επίθεση.

5' Πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Μέστο έκανε τη σέντρα, ο Μπουμάλ τη προβολή αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων!

1' Έναρξη στην αναμέτρηση!

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Λεβαδειακό για την 17η αγωνιστική της Super League.

Από ισοπαλία προέρχονται και οι δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός ήρθε 1-1 με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων, ενώ με το ίδιο σκορ είχε λήξει και το ματς του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο.

Στην 4η θέση με 30 βαθμούς ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Λεβαδειακός στη 15η με 13.

Οι ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ, Π. Βλαχοδήμος, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ.

Στον πάγκο: Στιλ, Ρέις, Μαρινάκης, Ρινάλντι, Μίγγος, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου.

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Μάντζιος, Λάτσι, Γιακουμάκης, Καραχάλιος, Μεντί, Καλτσάς, Ουόν, Βούρος.

Στον πάγκο: Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Καψάσκης, Βασιλείου, Τόπι, Γιουσούφ, Σουμπίνιο.

Διαιτητής είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νίας), Πέτρο Πάτρα (Μακεδονίας) και τέταρτος ο Συμεών Κοσικίδης (Αθήνας).

sportfm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα