Super League: Η Βέροια νίκησε με 2-0 τον Λεβαδειακό

Η Βέροια επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού, πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, και μείωσε στον πόντο την διαφορά της από τους Βοιωτούς ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Με το αριστερό το ντεμπούτο του Χριστόπουλου στον πάγκο των φιλοξενούμενων που γνώρισαν την 6η συνεχόμενη ήττα τους.

Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, το πρώτο εντός έδρας και το πρώτο από τις 24 Σεπτεμβρίου όταν και είχε κερδίσει τον Πανιώνιο, πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου η Βέροια επικρατώντας του Λεβαδειακού με 2-0.

Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν και πήραν μια βαθμολογική ανάσα μειώνοντας τη διαφορά από τους Βοιωτούς στον ένα πόντο ενώ έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο, το εξ αναβολής ματς με τον Ηρακλή.

Από την άλλη ο Λεβαδειακός στο ντεμπούτο του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο του αν και είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί στην αναμέτρηση δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι και γνώρισε την έκτη συνεχόμενη ήττα του.

Σε τέτοια παιχνίδια όπως αυτό ανάμεσα στην Βέροια και τον Λεβαδειακό, το ποιος θα καταφέρει να σκοράρει πρώτος παίζει μεγάλο ρόλο. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι μέχρι εκείνο το σημείο είχαν πιο κλασικές ευκαιρίες και έτσι μπήκαν σε θέση οδηγού.

Με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου μάλιστα η Βέροια πέτυχε ένα ακόμα τέρμα με τον Καπετάνο σε μια αδράνεια της άμυνας του Λεβαδειακού και εκεί ουσιαστικά τελείωσαν όλα. Παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων και τις αλλαγές που έκανε ο Γιάννης Χριστόπουλος και την βελτίωση της εικόνας της ομάδας της Βοιωτίας οι "πράσινοι" δεν κατάφεραν να βάλουν ένα γκολ να μειώσουν το σκορ και να μπουν ξανά στο παιχνίδι.

 

Έτσι το ματς έληξε με τη Βέροια να επικρατεί 2-0 και να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο παραμένοντας μέσα στους στόχους της και το παράδοξο ήταν πως μετά το τέλος του αγώνα και παρά τη νίκη των γηπεδούχων υπήρχαν αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Θωμά Γράφα.

Η Βέροια μείωσε στον πόντο από τον Λεβαδειακό.

93' Λήξη της αναμέτρησης. Η Βέροια νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό.

92' ΑΛΛΑΓΗ για τη Βέροια. Ο Μαυριάς στη θέση του Λινάρδου.

90' Τρία λεπτά καθυστερήσεων.

88' ΑΛΛΑΓΗ για τη Βέροια. Ο Μελίσσης αντί του Αρσε.

85' Η Βέροια κρατάει το 2-0 και αν δεν συμβεί κάποια έκπληξη, τότε θα πάρει τη νίκη.

81' Ο Καντιμοίρης έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ που έκανε ο Βασιλείου από κοντά.

79' ΑΛΛΑΓΗ για τη Βέροια. Ο Τομάς αντί του Μίλιεβις.

77' Ο διαιτητής χαρίστηκε στον Μουλόπουλο, ο οποίος έκανε σκληρό μαρκάρισμα στο πόδι του Βασιλαντωνόπουλου. Έπρεπε να αποβληθεί ο μπακ του Λεβαδειακού.

76'Σουτ του Μαχαίρα έξω από την περιοχή, δίπλα από το δεξί δοκάρι η μπάλα.

76'Σουτ του Λάτσι έξω από την περιοχή και δεξιά, έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ ο Καντιμοίρης.

75' ΑΛΛΑΓΗ για τον Λεβαδειακό. Ο Λάτσι αντί του Καψάσκη.

71' Κίτρινη του Μουλόπουλου για μαρκάρισμα στον Άρσε.

69' ΑΛΛΑΓΗ για τον Λεβαδειακό. Ο Μαχαίρας αντί του Κουλιμπαλί.

66' Να η ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Ο Γιακουμάκης πλάσαρε τον Καντιμοίρη μέσα από την περιοχή, από πάσα του Μάντζιου, έδιωξε ο Καντιμοίρης.

64' Ο Λεβαδειακός αδυνατεί να απειλήσει τη Βέροια. Μοιάζει αιφνιδιασμένος με το πολύ γρήγορο δεύτερο γκολ που δέχτηκε, με την έναρξη του β' μέρους.

62' Ντρίμπλες και σουτ του Σαρπόνγκ έξω από την περιοχή, πάνω από το δοκάρι η μπάλα.

Μίλιεβιτς (αριστερά) και Άρσε πανηγυρίζουν για τη Βέροια:

55'Με την αλλαγή αυτή, ο Γιάννης Χριστόπουλος αλλάζει τον σχηματισμό του Λεβαδειακού και θα παίξει πλέον με τρία στόπερ η ομάδα του.

54' ΑΛΛΑΓΗ για τον Λεβαδειακό. Ο Βασιλείου αντί του Τριποτσέρη.51' Η Βέροια έχει αιφνιδιάσει τον Λεβαδειακό και κρατά ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα.

47'Σουτ του Καπετάνου έξω από την περιοχή, δίπλα από το αριστερό δοκάρι η μπάλα.

46'ΓΚΟΛ 2-0 για τη Βέροια (Καπετάνος)!

Ο Βασιλαντωνόπουλος πέρασε στον Σαρπόνγκ, αυτός έκανε τη σέντρα - σουτ, έδιωξε ο Ναμάσκο, ο αφύλαχτος Καπετάνος πλάσαρε εύστοχα προ κενής εστίας.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

45'+1' Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

45'+1' Σουτ του Μάντζιου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, ο Μεντί δεν μπόρεσε να κοντρολάρει για να εκτελέσει.

43' Εκτέλεση φάουλ από τον Μιλιάζες, η μπάλα πάνω από το δοκάρι.

42' Κίτρινη κάρτα στον Λινάρδο για μαρκάρισμα στον Καψάσκη έξω από την περιοχή.

39' Κίτρινη κάρτα στον Άρσε.

27' Απίθανη φάση για τη Βέροια. Ο Μίλιεβιτς έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, πολύ δύσκολα έδιωξε στην αριστερή του γωνία ο Ναμάσκο, ο Καπετάνος πήρε το ριμπάουντ, αλλά ήταν οφσάιντ.

35' ΓΚΟΛ 1-0 για τη Βέροια (Μίλιεβιτς)!

Ωραία προσπάθεια του Άρσε από αριστερά, έκανε το γύρισμα, ο Ουόν απομάκρυνε με το κεφάλι σε ένα σημείο όπου βρέθηκε ο Μίλιεβιτς. Αυτός με καταπληκτικό σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, έξω από την περιοχή και αριστερά.

32' Η καλύτερη στιγμή της Βέροιας στο ματς. Πλάγιο του Μαλόν, έδιωξε ο Τριποτσέρης, σουτ στην κίνηση από τον Λινάρδο, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

27' Ο Γιακουμάκης έφυγε στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή της Βέροιας από δεξιά, έκανε το σουτ, έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ ο Καντιμοίρης.΄

26' Ο Σαρπόνγκ εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπαλάφας ήταν αφύλαχτος, έκανε την κεφαλιά-πάσα στον Μαλόν, ο οποίος δεν κατάφερε να σουτάρει.

25' Ο Μάντζιος βρέθηκε απέναντι στον Καντιμοίρη, έκανε το σουτ, έδιωξε ο γκολκίπερ της Βέροιας.

22' Εκτέλεση κόρνερ από τον Σαρπόνγκ, κεφαλιά του Ασίγκμπα, απομάκρυνε αμυντικός του Λεβαδειακού και έδιωξε δύσκολα σε νέο κόρνερ ο Ναμάσκο.

20' Το 20λεπτο συμπληρώθηκε, αλλά καμία άξια αναφοράς ευκαιρία δεν έχει γίνει.

17' Κεφαλιά του Μίλιεβιτς μέσα από την περιοχή, ήταν αδύναμη και ο Ναμάσκο μπλόκαρε εύκολα.

16' Εκτέλεση φάουλ από τον Μιλιάζες στην καρδιά της περιοχής, απομάκρυνε με κεφαλιά ο Καπετάνος.

15' Ασίγκμπα και Γιακουμάκης συγκρούστηκαν στον αέρα με τα κεφάλια.

13' Κεφαλιά του Μάντζιου μετά από σέντρα του Μουλόπουλου, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Ο αγωνιστικός χώρος είναι βαρύς μετά τον χιονιά που είχε πέσει προ ημερών.

6' Χωρίς φάσεις τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

2' Δύο απανωτά κόρνερ κέρδισε η Βέροια, πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

1' Ξεκίνησε ο αγώνας στην Ημαθία.

Και έτσι ο Λεβαδειακός:

Έτσι θα παίξει η Βέροια:

Ντεμπούτο στον πάγκο του Λεβαδειακού θα κάνει σήμερα ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος αντικατέστησε τον Ράτκο Ντόστανιτς.

Εκτός αποστολής για τη Βέροια έμειναν οι Χαροντάκης και Σουλέ, ενώ για τον Λεβαδειακό απουσιάζουν οι Ζεζίνιο και Τόνι Σίλβα που είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, οι τραυματίες Σουμπίνιο, Ομπιόρα και Μπελγκαζουανί, αλλά και οι Μοσχονάς, Χατζηλάμπρος και Σένκα.

Παιχνίδι παραμονής αυτό που θα γίνει σε λίγο στην Ημαθία. Η Βέροια είναι 15η με 8 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός είναι 14ος με 12.

ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Ασιγκμπά, Καλί, Μαλόν, Μπαλάφας, Άρτσε, Λινάρδος, Μίλιεβιτς, Σάρπονγκ, Καπετάνος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Καλτσάς, Καψάσκης, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Η Βέροια υποδέχεται τον Λεβαδειακό, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Super League. Live η εξέλιξη του αγώνα.

 

sport24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα