Super League: Kέρκυρα - ΑΕΛ 2 - 0 Τελικό

Λήξη και στην Κέρκυρα, ΑΟΚ - ΑΕΛ 2-0

88' Ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Λημνιός έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Παπαδόπουλος την προβολή αλλά δεν βρήκε καλά τη μπάλα και έφυγε άουτ.

80' Καμία αξιόλογη φάση στο δεύτερο μέρος, το οποίο είναι κακό ποιοτικά! Οι γηπεδούχοι κρατούν με άνεση το 2-0

57' Οι γηπεδούχοι έχουν τον έλεγχο του αγώνα και διατηρούν άνετα το υπέρ τους 2-0

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!

39' ΓΚΟΛ για την Κέρκυρα (Επστάιν) και 2-0: Ο Ντουαλά πιέζει πολύ και δικαιώνεται, κλέβει την μπάλα, δίνει στον Ζορμπά, αυτό κάνει τη "γλυκιά" σέντρα προς τον Επστάιν. Ο Γερμανός με καταπληκτική κίνηση φεύγει στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ, με κοντρόλ "κατεβάζει" την μπάλα και με ψύχραιμο σουτ τη στέλνει στα δίχτυα της εστίας του Καβουσάκη.

34' Δεύτερη ευκαιρία από την ΑΕΛ. Ο Κόντορ έκανε μια σέντρα, ο Γιοβάνοβιτς που είχε ξεμείνει για την εκτέλεση του κόρνερ, γύρισε, ο Αναστασόπουλος από τα δεξιά στο ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ. Δεν ήταν κακό, αλλά όχι αρκετά καλό για να απειλήσει τη γηπεδούχο ομάδα.

32' Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Ναζλίδης υποδέχεται την μπάλα έξω από την περιοχή, κάνει και το σουτ χωρίς δεύτερη σκέψη, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

32' Σουτ του Επστάιν. Δεν ήταν τόσο δυνατό ή τεχνικό ώστε να απειλήσει τον Καβουσάκη.

30' Φυσιολογικά, αντικρίζει την κίτρινη κάρτα.

30' Ο Ζορμπάς κόβει την μπάλα χρησιμοποιώντας το χέρι του.

Εκτός ρυθμού και ο Ρέντζας για την ΑΕΛ. Δεν είναι τυχαίο ότι οι γηπεδούχοι επιλέγουν την αριστερή επιθετική πλευρά.

Καλύτερος ο Τουράμ για την Κέρκυρα. Ο Βραζιλιάνος έχει κάνει άνω-κάτω τους Γιοβάνοβιτς και Φάρκας.

24' ΓΚΟΛ για την Κέρκυρα (Ντουαλά) και 1-0 για τους γηπεδούχους: Ο Τουράμ κάνει εξαιρετική κίνηση από τα αριστερά, σπάει στο κέντρο για τον Ντουαλά, ο Αφρικανός βλέπει το πρώτο του σουτ να κοντράρει, κάνει και δεύτερο (καλύτερο από το πρώτο) και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καβουσάκη.

23' Ο Αβραάμ κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πολύ ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι δεν προκάλεσε ανησυχία στον Κουτζαβασίλη.

Καμία ευκαιρία σε 23 λεπτά παιχνιδιού για την ΑΕΛ.

21' Ευκαιρία για την Κέρκυρα. Πάλι ο Τουράμ φεύγει στην πλάτη Γιοβάνοβιτς και Φάρκας, αλλά το πλασέ που κάνει στο τετ-α-τετ που επιχειρεί με τον Καβουσάκη είναι απογοητευτικό.

Πολλά λάθη, τα περισσότερα από την πλευρά της ΑΕΛ. Δυσκολίες των "βυσσινί" ως προς την ανάπτυξη.

18' Φάουλ του Γεωργίου πάνω στον Ντέλετιτς.

14' Κίτρινη κάρτα στον Σιόντη, ο οποίος μπήκε δυνατά πάνω στον Αναστασόπουλο.

10' Ευκαιρία για την Κέρκυρα. Ο Τουράμ υποδέχεται την μπάλα από την πάσα του Ζορμπά, αλλά ο Βραζιλιάνος καθυστερεί χαρακτηριστικά. Κάνει το σουτ, αλλά ο Καβουσάκης με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα.

7' Σουτ του Ντουαλά, η μπάλα άουτ. Η πρώτη φάση στο ματς.

Αντίθετα στην ΑΕΛ είναι πολλά τα νέα πρόσωπα. Σχεδόν άλλη ομάδα. Θυμίζουμε ότι τους "βυσσινί" είχε καθοδηγήσει πέρυσι ο Σάκης Τσιώλης.

Η Κέρκυρα δεν έχει πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με την περυσινή σεζόν και το ματς της Football League μεταξύ των δύο ομάδων.

4' Πολλά λάθη στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Κι αυτή της γηπεδούχου ομάδας της Κέρκυρας:

Η παράταξη της ΑΕΛ:

1'Έναρξη του ματς στην Κέρκυρα.

 

Σε λίγα λεπτά ξεκινά η αναμέτρηση της Κέρκυρας με την ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική της SuperLeague.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, αντίθετα, για λογαριασμό της ΑΕΛ έχει ξεκινήσει τους: Καβουσάκη, Ρέντζα, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κοντόρ, Αναστασόπουλο, Φατιόν, Ντελετιτς,Βαρέλα, Αβραάμ, Ναζλίδης

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκινά για την Κέρκυρα τους: Κουτζαβασίλη, Γκομές, Ντιμιτρόβσκι, Βενέτη, Ντιόγκο, Σιόντης, Ντουαλά, Γεωργίου, Επστάιν, Ζορμπάς, Τουράμ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα