Αχ βρε Καταρίνα! Έβαλες φωτιά στον τελικό της Euroleague!

Ο φετινός τελικός μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Φενέρμπαχτσε θα περάσει -απολύτως δίκαια- στην ιστορία ως ένας από τους συναρπαστικότερους που έχουν γίνει ποτέ στη Euroleague καθώς είχε το τέλειο "πακέτο": μεγάλο σκορ, παράταση, τρομερό σασπένς και άπειρους πρωταγωνιστές.

Πέρα μάλιστα από πολλούς αθλητές που βρίσκονταν μέσα στο παρκέ και τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα με τρομερά καλάθια υπήρχε και ένας που καθόταν στις "καλές θέσεις" και κατάφερε να κλέψει την παράσταση με... διαφορετικό τρόπο.

Αυτός ήταν ένας φαν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που αρχικά έσπρωξε και στη συνέχεια χτύπησε στο χέρι τον Νίκολα Κάλινιτς την ώρα του τελικού (την ώρα που η Φενέρ έβγαζε αιφνιδιασμό) με αποτέλεσμα να προκληθεί μίνι σύρραξη εντός και εκτός γηπέδου και να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να μην πέσουν... ψιλές την ώρα του τελικού!

Ο... οξύθυμος φίλος των Μοσχοβιτών είναι ο Ντμίτρι Κόνοφ, από το 2007 και μετά εκτελεστικός διευθυντής της "Cibur", κολοσσού φυσικού αερίου στη Ρωσία που συνιστά βασικό οικονομικό αιμοδότη της ΤΣΣΚΑ, με τον Κόνοφ να έχει μάλιστα δίπλα του μία από τις πλέον εντυπωσιακές παρουσίες των μπασκετικών γηπέδων εδώ και μία δεκαετία.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Καταρίνα Κονκς, άλλοτε μοντέλο και εδώ και μερικά χρόνια σύζυγό του με την καθηλωτική καλλονή να έχει φροντίσει να "συστηθεί" και στο ελληνικό φίλαθλο κοινό, κάνοντας "πάταγο" στα court-seats του ΟΑΚΑ στο Final-4 της Αθήνας το 2007 όταν η ΤΣΣΚΑ είχε πάρει μέρος αλλά είχε γνωρίσει την ήττα στον τελικό από τον Παναθηναϊκό.

Σημειώνεται πως η εντυπωσιακή Καταρίνα παρακολούθησε το ματς φορώντας ένα φόρεμα στα χρώματα της Ρωσίας, κάτι που συνηθίζει να κάνει κάθε φορά που βρίσκεται στο γήπεδο για να δει παιχνίδι της "ομάδας του στρατού".

sprot24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα