Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: Να στηρίξουμε όλοι τον Ιβάν Σαββίδη

ο Θανάσης Κατσαρής, πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, τόνισε πόσο σημαντικό είναι για τον "Δικέφαλο" να στηρίξουν όλοι τον Ιβάν Σαββίδης.

«Οφείλουμε να στηρίζουμε τον Ιβάν Σαββίδη και να αγκαλιάσουμε την προσπάθειά του. Ο κ. Σαββίδης αποτελεί κόσμημα για τον σύλλογό μας και χάρη σε αυτόν ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει πουθενά ούτε ευρώ. Ούτε στο Δημόσιο, ούτε σε ιδιώτες», είπεστην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και πρόσθεσε:

«Οι τίτλοι του συλλόγου σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, δείχνουν πως κάτι καλό γίνεται. ΠΑΟΚ έχει την ευτυχία να είναι το σωματείο με την μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία. Κάθε διοίκηση του Ερασιτέχνη οφείλει να διατηρεί και αν μπορεί να μεγαλώσει την περιουσία του συλλόγου.

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας, με την οποία τιμάτε και εμάς αλλά κυρίως τον ΠΑΟΚ. Φέτος συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΟΚ. Δεν έχω σκοπό να σας κουράσω με ιστορικές αναδρομές, αν και αυτές χρειάζονται. Ο ΠΑΟΚ έχει σημαδέψει με ανεξίτηλα σημάδια την αθλητική και την κοινωνική ζωή της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας, όλης της χώρας, όταν άλλες ομάδες κατακτούν κίβδηλους τίτλους. Ο ενιαίος ΠΑΟΚ δημιουργεί καθημερινά φιλάθλους, μέσα από την περηφάνια του».


newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα