Ο "μισός" Παναθηναϊκός δεν άντεξε στην Μόσχα...

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 1029 άτομα
Ο "μισός" Παναθηναϊκός δεν άντεξε στην Μόσχα...

Ο Παναθηναϊκός χωρίς πέντε παίκτες ήταν ανταγωνιστικός για σχεδόν τρία δεκάλεπτα, αλλά στο τέλος δεν άντεξε και ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 75-46 στον τελικό του «Gomelsky Cup».

Οι «πράσινοι» στον τελευταίο αγώνα προετοιμασίας πριν το ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη (9/10, 9.30 μ.μ.) στο ΟΑΚΑ - χωρίς θεατές λόγω τιμωρίας από την προηγούμενη σεζόν - για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αγωνίστηκαν με μια επιπλέον απουσία πλην εκείνων των Λουκά Μαυροκεφαλίδη, Λευτέρη Μποχωρίδη, ΝτεΜάρκους Νέλσον, που έμειναν στην Αθήνα, και του ανέτοιμου Αντώνη Φώτση. Ο Τζέιμς Γκιστ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον ώμο πριν το ματς και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος στην τελευταία περιόδο χρησιμοποίησε ελάχιστα τον Εστεμπάν Μπατίστα και καθόλου τον Δημήτρη Διαμαντίδη, δεν ρίσκαρε με την συμμετοχή.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλή άμυνα και ειδικά στην τρίτη περίοδο. Είχε, όμως, επιθετικό πρόβλημα λόγω των απουσιών, αλλά και διότι οι Έι Τζέι Σλότερ, Γιάνις Μπλουμς ήταν άστοχοι. Ο Λετονός γκαρντ, μάλιστα, είχε συνολικά 1/7 σουτ εντός πεδιάς και οι «πράσινοι» σε όλο το ματς 6/29 τρίποντα και 10/28 δίποντα. Από τον Παναθηναϊκό προσπάθησαν περισσότερο οι Βλάντο Γιάνκοβιτς, Νίκος Παππάς και ο Εστεμπάν Μπατίστα.

περισσότερα στο pamesports.gr

Διαβάστε ακόμα: Παναθηναϊκός: Πρόταση-βόμβα 10 εκατ. ευρώ στον Ομπράντοβιτς για επιστροφή

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα