Ήταν η πιο εύκολη περίπτωση λόγω των χαμηλών απολαβών του στο συμβόλαιο. Τελικά ο Νίκος Σπυρόπουλος πιο αθόρυβα από τις περιπτώσεις του Βύντρα και του Χριστοδουλόπουλου, έφυγε πρώτος από τον Παναθηναϊκό! Ο Έλληνας αμυντικός αποχαιρέτησε προ ολίγου τους μέχρι χθες συμπαίκτες του στο Τριφύλλι, ανακοινώνοντάς τους ότι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κιέβο Βερόνα! Το πιο πιθανό είναι ο Σπυρόπουλος να χαρίσει και ένα μέρος των δεδουλευμένων.
Ο Παναθηναϊκός κινητοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες για να λύσει τη συνεργασία με τον Σπυρόπουλο, ειδοποιώντας σχετικά τον ποδοσφαιριστή.
Διαβάστε περισσότερα στο Pamesports.gr
Διαβάστε ακόμα: Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2026: Τι ώρα ξεκινά ο σημερινός αγώνας - Αναλυτικά το πρόγραμμα του Μουντιάλ




