Χθες το απόγευμα στην αγροτική τοποθεσία Παναγία Λάκα στο χωριό Δόξα του δήμου Τροπαίων, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, αλλά δεν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Στο χώρο που είχε εκδηλωθεί η πυρκαγιά βρέθηκε αργότερα νεκρός από αστυνομικούς ένας 77χρονος, συνταξιούχος του ΙΚΑ.
Ο ηλικιωμένος -που έκανε καθαρισμό του χωραφιού του από ξερά χόρτα με τη φωτιά, που ο ίδιος είχε βάλει- στην προσπάθειά του να αποτρέψει την επέκτασή της σε γειτονικά αγροκτήματα, υπέστη σοβαρά εγκαύματα αλλά και εισπνοή καπνού, με αποτέλεσμα το θάνατό του.
Προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγαλόπολης, η οποία και διέταξε διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής για τα ακριβή αίτια του θανάτου, η οποία θα διενεργηθεί από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, στην οποία έχει διακομιστεί η σορός.