Εξιχνιάστηκε από την ασφάλεια Αττικής η ανθρωποκτονία του 39χρονου Αλβανού, Κώστα Ντόνι, ο οποίος δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής προχθές το βράδυ, στην οδό Αντισυνταγματάρχη Κιρκίδη 12 στη Νέα Ιωνία.
Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, δράστης είναι ο 29χρονος ομοεθνής του θύματος, που είχε τραυματιστεί στην ίδια συμπλοκή και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Αγία Ολγα.
Από την έρευνα προέκυψε ότι το θύμα είχε διαφορές με το δράστη και την 29χρονη φίλη του. Το θύμα τους περίμενε έξω από το σπίτι τους κι εκεί πυροβόλησε τον 29χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά, αλλά εκείνος ανταπέδωσε τον πυροβολισμό, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Η 29χρονη συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ ο φίλος της θα παραπεμφθεί στον ανακριτή όταν βγει από το νοσοκομείο.