Παρατείνεται μέχρι τέλος Μαρτίου η πειραματική λειτουργία του Μετρό και του Ηλεκτρικού έως τις 2 τα ξημερώματα τις Παρασκευές και τα Σάββατα, ένα μέτρο στο οποίο αντιδρούν οι εργαζόμενοι.
Την παράταση της λειτουργίας των δύο μέσων τις ημέρες αυτές ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών Κ. Χατζηδάκης, σε ημερίδα για το σχέδιο Μεταφορών του ΟΑΣΑ.
Επίσης, ο υπουργός επανέλαβε την πρόθεση για σταδιακή απόσυρση των παλιών ρυπογόνων ΙΧ, αλλά όπως τόνισε αυτό είναι κάτι που πρέπει να συμφωνηθεί με τα συναρμόδια υπουργεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό πρότεινε στον υπουργό Μεταφορών αύξηση της τιμής των εισιτηρίων του Μετρό στο ένα ευρώ. Ο κ. Δρακάκής επικαλείται την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, που προσφέρει το Μετρό.