Ψυχαγωγία

Ο Τιμωρός: Πεθαίνει ο πραγματικός Άρης Γιαννουλάτος

Χρύσα Βεργίνη
06-02-25

Η δραματική σειρά του ALPHA, Ο Τιμωρός θα έχει καταιγιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια. Ο πραγματικός Άρης Γιαννουλάτος πεθαίνει στην Ιταλία, κάτι που δημιουργήσει προβλήματα στον Μάρκο.

Αρχικά, η στιγμή που ο Μάρκος θα συνειδητοποιήσει ότι ο Φίλιππος είναι δικό του παιδί, δεν αργεί και φυσικά η χαρά του είναι τεράστια. Έτσι, αποφασίζει να αποκαλύψει τα πάντα στην Έλλη, αφήνοντας για πάντα πίσω του το σχέδιο εκδίκησης που οργάνωνε εδώ και καιρό για τους Κομνηνούς.

Ο Μάρκος λοιπόν κλείνει ραντεβού μαζί της για να της μιλήσει κι εκείνη παρόλο που δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του, δέχεται να ακούσει αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός.

Την ίδια στιγμή, στην Ιταλία πεθαίνει ο άντρας που σκότωσε τον πραγματικό Άρη Γιαννουλάτο και οι άνθρωποί του μαθαίνουν πως στην Ελλάδα υπάρχει κάποιος με το ίδιο όνομα, όπως θα δούμε στον Τιμωρό. Θεωρώντας πως ο Άρης δεν είχε πεθάνει τότε και συνεχίζει το έργο του, έρχονται στην Αθήνα για τα αντίποινα και έτσι νρίσκουν τον Μάρκο που εμφανίζεται ως Άρης, παρακολουθούν τις κινήσεις του και ετοιμάζουν προσεκτικά το χτύπημά τους.

Μάρκος και Έλλη συναντιούνται μετά από καιρό και η διάθεση του άντρα κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στην Έλλη, η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σε κάθε τους συνάντηση μόνο τα πυρά του. «Είμαι περίεργη να μάθω τι είναι αυτό το τόσο σημαντικό που έπρεπε να μου πεις από κοντά. Δεν νομίζω πάντως πως έχουμε τόσα πολλά να πούμε», του λέει, σύμφωνα με το tiviσίριαλ και ο Μάρκος ξεκινάει να της μιλάει. «Ξέρω πως ήμουν απότομος απέναντί σου, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα ή μάλλον να ξανασυστηθούμε», της λέει και ταυτόχρονα βλέπει έναν άντρα να τους στοχεύει από μακριά με το όπλο του.

Με γρήγορες κινήσεις και χωρίς να το σκεφτεί παραπάνω, πέφτει πάνω στην Έλλη για να την προστατεύσει και η σφαίρα βρίσκει τον ίδιο, με αποτέλεσμα ο Μάρκος να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Πηγή: youfly.com